Stadsschouwburg Utrecht: Algemeen Medewerker

Stadsschouwburg Utrecht in Utrecht zoekt Algemeen Medewerkers voor een nader overeen te komen aantal uren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geenStadsschouwburg Utrecht is het grootste theatergebouw van Utrecht, gelegen aan de rand van de binnenstad op het Lucas Bolwerk. In alle genres zijn voorstellingen te zien voor jong en oud: (klassiek) toneel, opera, dans, cabaret, circus, musicals en meer. Ook worden regelmatig bijzondere projecten georganiseerd, vaak in nauwe samenwerking met andere Utrechtse podia, festivals en gezelschappen. Maar ook kunnen onze sponsors, partners en andere organisaties locaties binnen ons pand afhuren voor hun eigen activiteiten en evenementen. Als Stadstheater vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Daarom experimenteren we met nieuwe strategieën om jonger en diverser publiek te bereiken. Onze horeca is uitgegroeid tot een belangrijk merk, waarbij wij ook buiten de voorstellingen om gasten ontvangen in ons dagcafé Mevr. Dudok en theaterrestaurant Zindering en op onze terrassen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Stadsschouwburg Utrecht is vooral bekend vanwege de avondvoorstellingen in de zalen maar overdag vinden ook allerlei activiteiten plaats. Als dagmedewerker van de horeca start je het lunchcafé Mevr. Dudok op en check je de activiteiten die die dag in ons gebouw plaatsvinden. Om 12 uur komt een collega om samen met jou de lunch te maken voor gasten en collega’s. Na het opruimen van de lunch ben je klaar met werken of begeleid je (samen met collega’s) evenementen of verhuringen.

Stadsschouwburg Utrecht is op zoek naar Algemeen Medewerkers voor overdag (aantal uren in overleg).

Algemeen Medewerker

Aantal uren in overleg

Wat ga je doen?

 • Je werkt als Algemeen Medewerker in de horecaploeg en bent mede verantwoordelijk voor het verwelkomen van onze gasten;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het verloop van schoolvoorstellingen en educatieve activiteiten;
 • Je geeft rondleidingen in de schouwburg aan diverse groepen;
 • Je denkt mee over het nog gastvrijer maken van de schouwburg voor diverse doelgroepen;

Dit ben jij:

 • Je bent gastgericht en houdt ervan mensen een leuke dag te bezorgen;
 • Je bent met name overdag beschikbaar en vindt het niet erg om soms ook
  ’s avonds en in de weekenden te werken;
 • Je bent communicatief sterk en maakt makkelijk contact.

Wat bieden wij?

 • een leuke werkplek in een bruisende organisatie;
 • samenwerken met enthousiaste collega’s binnen een ervaren team;
 • inschaling volgens de CAO Nederlandse Podia en;
 • leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie?
Mail je sollicitatie en CV of een kort filmpje waarin je vertelt waarom je bij de schouwburg wil werken naar Stadsschouwburg Utrecht via vacatures@ssbu.nl, o.v.v. ‘Algemeen Medewerker overdag’.

Stadsschouwburg Utrecht voert een personeelsbeleid waarin (culturele) diversiteit een speerpunt is. Wij zijn een inclusieve organisatie die streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de Utrechtse samenleving. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.