Stadsschouwburg Utrecht: Allround Theatertechnicus

Stadsschouwburg Utrecht in Utrecht zoekt twee Allround Theatertechnici voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 01-07-2022Stadsschouwburg Utrecht is hét bruisende theaterhart van Utrecht en omstreken. In en om ons monumentale gebouw presenteren wij een breed aanbod van nationale en internationale voorstellingen in alle genres. Ook strijkt er zo nu en dan een festival neer zoals Spring en het Nederlands Film Festival.

Ons gezellige team van theatertechnici is op zoek naar twee nieuwe collega’s voor de functie van:

Allround Theatertechnicus m/v/x

36 uur per week

Als onderdeel van ons team help je mee bij het realiseren en opbouwen van voorstellingen in onze twee mooie zalen en de aanvullende programmering in andere ruimtes en foyers. Dit doe je afwisselend op het gebied van geluid, licht, video, decor of trekkenwand.

Je werkt mee aan het onderhoud van alle technische apparatuur, denkt mee over de aanschaf van nieuwe spullen en je krijgt de mogelijkheid zelf projecten te draaien. Eten kan in ons restaurant, samen met je collega’s, en aan het eind van de dag sluiten we af met een gezamenlijk drankje.

Lijkt het je leuk om bij ons gezellige team van theatertechnici te komen werken? Laat het ons dan weten en mail of bel even. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen of mailen met Thijs Teunissen (hoofd Techniek & Gebouwbeheer) via 030-23 24 125 of t.teunissen@ssbu.nl.

Interesse?
Mail je motivatie of eventueel een filmpje voor 1 juli naar Stadsschouwburg Utrecht via vacatures@ssbu.nl, onder vermelding van ‘allround theatertechnicus’.

Stadsschouwburg Utrecht voert een personeelsbeleid waarin (culturele) diversiteit een speerpunt is. We streven ernaar dat ons personeelsbestand een afspiegeling is van de Utrechtse samenleving. Onze deuren en onze vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.