Senf: Marketing Manager

Senf in Delft/ Amsterdam zoekt een Marketing Manager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 09-07-2022Senf is een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse live-entertainment markt. We organiseren en produceren jaarlijks meer dan 5000 concerten, theatervoorstellingen en shows in Nederland en België, van de Kleine Komedie tot Ahoy en alle podia daartussen. Dit doen we voor een range aan artiesten en producties zoals Stef Bos, Rundfunk, Alex Klaasen, Huub Stapel, Igone de Jongh, Stefano Keizers e.v.a. Hierbij staat de carrièreontwikkeling en publieksopbouw altijd centraal.

Marketing Manager

40 uur per week

De Marketing Manager is een gedreven, enthousiaste, initiatiefrijke en creatieve marketingspecialist die onze merken sterk weet te positioneren. Iemand die sterk is in het zelfstandig opzetten van campagnes en weet hoe deze efficiënt en meetbaar uit te rollen over meerdere kanalen. Je bent in staat om op strategisch niveau mee te denken, uit te werken en je bent betrokken bij de begeleiding tot aan de uitvoer van de marketingprojecten. Je vindt het een uitdaging om cultuurmarketing naar een hoger niveau te brengen. Je bent in staat autonoom te werken maar ook ondersteunend aan de aanwezige professionals.

Wat vragen wij?
Je bezit minimaal een afgeronde hbo-opleiding (richting Commercieel, Marketing) en hebt relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke data gedreven marketingfunctie binnen een middelgroot commercieel/zakelijk bedrijf. Je bent commercieel, communicatief vaardig, data gedreven, sterk analytisch, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je in staat om doelgericht te werken. Affiniteit met theater/cultuur/ entertainment is een pre.

Wat bieden wij?
Een uitdagende afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een contract van in eerste instantie één jaar en als de samenwerking wederzijds goed bevalt, bieden wij jou graag een vast contact.

Wij streven naar een diverse samenstelling van ons personeelsbestand en een inclusieve organisatie. Wij staan open voor iedereen ongeacht ras, geloof en gender. Wij zijn nieuwsgierig naar jou als persoon én jouw talent.

Hoe kun je reageren?
Stuur jouw CV én motivatiebrief o.v.v. ‘Marketing Manager’ vóór 10 juli 2022 t.a.v. Jacques de Cock via vacature@senf.nl en solliciteer naar een uitdagende functie binnen een jong en energiek bedrijf met een werkplek in het historische en prachtige ArsenaalDelft.

De eerste ronde gesprekken vinden plaats in week 29 & 30.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.