Senf: Junior Manager Ontwikkeling Producties

Senf in Delft zoekt een Junior Manager Ontwikkeling Producties voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 09-07-2022Senf is een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse live-entertainment markt. We organiseren en produceren jaarlijks meer dan 5000 concerten, theatervoorstellingen en shows in Nederland en België, van de Kleine Komedie tot Ahoy en alle podia daartussen. Dit doen we voor een range aan artiesten en producties zoals Stef Bos, Rundfunk, Alex Klaasen, Huub Stapel, Igone de Jongh, Stefano Keizers e.v.a. Hierbij staat de carrièreontwikkeling en publieksopbouw altijd centraal.

Junior Manager Ontwikkeling Producties

40 uur per week

Als Junior Manager Ontwikkeling Producties ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Directeur Content bij de ontwikkeling van producties. Je bent een jong gedreven, enthousiaste, creatieveling die zelfstandig projecten op inhoudelijk niveau kan voorbereiden en deze verder kan begeleiden met diverse partijen intern en extern. Dit doe je in overeenstemming met de Directeur Content. Je organiseert en coördineert afspraken en draagt zorg voor het prioriteren/bewaken van e-mail correspondentie ten behoeve van de projecten.

Wat vragen wij?
Je bezit minimaal een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau (richting Theaterwetenschappen, Economie, Communicatiemanagement) en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan. Je bent creatief, sterk analytisch, communicatief vaardig, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je in staat om doelgericht te werken. Affiniteit met theater/cultuur/ entertainment is een pre.

Wat bieden wij?
Een uitdagende afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een contract van in eerste instantie één jaar en als de samenwerking wederzijds goed bevalt, bieden wij jou graag een vast contact.

Wij streven naar een diverse samenstelling van ons personeelsbestand en een inclusieve organisatie. Wij staan open voor iedereen ongeacht ras, geloof en gender. Wij zijn nieuwsgierig naar jou als persoon én jouw talent.

Hoe kun je reageren?
Stuur jouw CV én motivatiebrief o.v.v. ‘Junior Manager Ontwikkeling Producties’ vóór 10 juli 2022 t.a.v. Jacques de Cock via vacature@senf.nl en solliciteer naar een uitdagende functie binnen een jong en energiek bedrijf met een werkplek in het historische en prachtige ArsenaalDelft.

De eerste ronde gesprekken vinden plaats in week 29 & 30.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.