Schouwburg Cuijk: Allround Medewerker Horeca / Hoofd Bediening

Schouwburg Cuijk in Cuijk zoekt een Allround Medewerker Horeca / Hoofd Bediening voor 30-38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 22-08-2022Schouwburg Cuijk is een middelgroot theater in het hart van Cuijk. Naast ruim 100 professionele voorstellingen zijn er ook zakelijke evenementen, amateurproducties en andere culturele evenementen van enthousiaste makers uit het Land van Cuijk. Onze schouwburg is een ontmoetingsplek waarbij service, gastvrijheid en een vriendelijke, persoonlijke benadering voorop staan. In de komende jaren ontwikkelt Schouwburg Cuijk zich tot de culturele hotspot voor het gehele Land van Cuijk.

Wij zoeken versterking voor de afdeling Horeca en Verhuur voor het nieuwe theaterseizoen.

Allround Medewerker Horeca / Hoofd Bediening

30/38 uur per week (in overleg)

Jouw baan
Als allround horecamedewerker/hoofd bediening ben je het visitekaartje van onze schouwburg en bewaak je de kwaliteit. Jouw baan is zeer afwisselend waardoor je de ene avond gasten bij een voorstelling ontvangt en de andere avond een zakelijk diner in de Kleine Zaal tot in de puntjes verzorgt. Je doet de voorbereiding, stuurt de medewerkers aan en werkt uiteraard zelf ook mee. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, de afdelingsadministratie, bestellingen en inkopen.

Dit ben jij
Je bent een kei in organiseren, open en enthousiast, met een passie voor horeca en theater. Je bent representatief, servicegericht en communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau, aangevuld met functiegerelateerde scholing zoals Sociale Hygiëne, bhv en Leermeester (of bent bereid deze te behalen). Daarnaast heb je recente ervaring in een gelijkwaardige leidinggevende functie. Ook ben je flexibel inzetbaar en is werken in de avonduren en weekenden geen probleem.

Wij bieden

  • Een geweldige werkplek en fijne enthousiaste collega’s.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Horeca, functieniveau B.4/B.5 (inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring).

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de laatste week van augustus en begin september.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Maurice Vloed (Hoofd Horeca & Verhuur) via m.vloed@schouwburgcuijk.nl.

Heb je zin om ons fijne team te komen versterken? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief onder vermelding van Sollicitatie Medewerker Horeca / Hoofd Bediening ter attentie van Maurice Vloed naar m.vloed@schouwburgcuijk.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.