Schouwburg Amstelveen: Medewerker Kaartverkoop en Klantenservice

Schouwburg Amstelveen in Amstelveen zoekt een Medewerker Kaartverkoop en Klantenservice voor 8-12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 24-08-2022Als medewerker kaartverkoop & klantenservice haal jij energie uit het bieden van een zo optimaal mogelijke dienstverlening aan onze gasten. Door jouw enthousiasme en klantgerichtheid zorg je dat zij met veel plezier naar Schouwburg Amstelveen komen. Ben jij flexibel beschikbaar, klantgericht en heb je affiniteit met theater en film? Lees dan snel verder en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Wij zoeken een collega Kaartverkoop en Klantenservice.

Medewerker Kaartverkoop & Klantenservice

8-12 uur per week

Wat ga je doen?
Jij vindt het leuk om klantgericht te werk te gaan en onze bezoekers naar alle tevredenheid te helpen. Je verzorgt de kaartverkoop rond voorstellingen en films, verstrekt informatie en je beantwoordt e-mails en telefoontjes. Daarnaast zorg je voor een juiste administratieve afhandeling.

Je werkt tijdens het seizoen op oproepbasis voor gemiddeld 8 tot 12 uur per week, waarbij je in ieder geval op woensdagmiddag en –avond beschikbaar bent en om de week op zondag. Doordeweeks vinden de werkzaamheden voornamelijk plaats in de middagen en avonden. In de schoolvakanties kun je gemiddeld meer uren werken.

De afdeling
Het kaartverkoopteam is een enthousiast team dat energie haalt uit het klantgericht te woord staan van onze gasten en het behalen van mooie verkoopcijfers. Samen wordt gezorgd dat onze gasten over de juiste informatie beschikken, tevreden zijn met hun aangekochte kaartjes en met veel plezier naar onze schouwburg komen. Enthousiasme, positiviteit en klantgerichtheid staan centraal.

Over Schouwburg Amstelveen
Schouwburg Amstelveen is een middelgrote schouwburg met drie zalen. Naast een grote zaal is er een kleine zaal en een bioscoopzaal. Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen een theatervoorstelling, film of evenement in de schouwburg. De theaterprogrammering is breed; van cabaret tot toneel, van jeugdvoorstellingen tot opera en van theatercolleges tot dans. In de cinema worden arthousefilms en bioscoop- en jeugdfilms gedraaid. Naast alle reguliere voorstellingen organiseert de schouwburg diverse festivals, evenementen en congressen.

Wat wij bieden

 • Marktconform salaris;
 • Flexibele werktijden die perfect te combineren zijn met je studie of andere baan;
 • Vakantietoeslag én eindejaarsuitkering;
 • Leuk team met gezellige collega’s;
 • Veelzijdige functie binnen een ondernemende organisatie;
 • De kans om de mooiste voorstellingen van dichtbij mee te maken.

Wat wij vragen

 • Opleiding op mbo-/hbo-niveau (volgend of afgerond);
 • Je hebt affiniteit met theater en film en bent klantgericht, representatief en stressbestendig;
 • Handig met computersystemen en zowel schriftelijk als mondeling communicatief sterk;
 • Flexibel beschikbaar, maar in ieder geval op woensdagmiddag & –avond en om de week op zondag;
 • Woonachtig in Amstelveen of directe omgeving.

Interesse?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature, voldoe je aan de eisen en ben je vanaf 1 september beschikbaar? Stuur dan zo spoedig mogelijk – en in elk geval voor 24 augustus – je cv en motivatie naar vacature@schouwburgamstelveen.nl ter attentie van Anouk van der Horst, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.