Podium Mozaïek: Producent

Podium Mozaïek in Amsterdam zoekt een Producent voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 05-07-2022Podium Mozaïek is een grootstedelijk theater in Amsterdam West. Vanwege onze programmering die uitgaat van de kracht van diversiteit en daarmee verschillende smaken en perspectieven op het podium brengt, is Podium Mozaïek een plek geworden waar een grootstedelijk, gemixt publiek zich thuis voelt. We zijn uitvalsbasis van jonge theatermakers, fotografen, regisseurs, dansers, muzikanten en andere duizendpoten die het gewend zijn om tussen twee, drie, vier codes tegelijk te switchen en iets te vertellen hebben. Uit onze visie vloeit voort dat wij bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw aanbod (producties en concepten) en aan de ontwikkeling van talentvolle kunstenaars.

Wij zijn op zoek naar een

Producent

32 uur per week (0,88 fte)

Als producent ben je samen met de directie en programmeurs verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van de eigen producties, festivals en concepten van Podium Mozaïek.

Podium Mozaïek is een grootstedelijk theater in Amsterdam West. Naast onze reguliere programmering willen we de komende tijd een impuls geven aan de innovatie en verdieping van programma’s en projecten die we zelf initiëren en ontwikkelen die gericht zijn op het grootstedelijke, gemixte publiek. Het gaat hierbij om bestaande concepten als Nieuwe Makers Festival RRReuring, Best of The West en IDFA, en om nieuwe concepten zoals RRReuring Zomerlab, onze eigen producties, Mozaïek Talks en inspiratiesessies.

De producent die we zoeken voert gesprekken met (potentiële, nieuwe en bestaande) partners, coördineert afspraken met betrokkenen (intern en extern) en draagt bij aan de fondsenwerving. Er zijn directe lijnen met de directie en programmeurs maar ook met de afdelingen productie en marketing/pr. Je bent de spil tussen collega’s en externen en de interne motor achter de producties.

Wat we vragen
We zijn op zoek naar een verbinder. Liefst met ervaring maar het belangrijker is jouw drive en organisatietalent! Je bent proactief, flexibel, communiceert duidelijk en werkt tijdig en precies. In overleg met de directie en programmeurs bepaal je hoe het concept eruit komt te zien en coördineer je de realisatie. Je stelt draaiboeken en (productie)verslagen op en houdt productiebegrotingen bij. Waar nodig werk je proces ondersteunend. Zo is alles goed georganiseerd en krijgt iedereen op tijd de informatie die nodig is.

Wat we bieden
Het gaat in eerste instantie om een functie voor een jaar met de intentie om deze te verlengen. Het betreft een nieuwe functie en de salariëring is volgens de cao Nederlandse Podia, schaal 7 (tussen € 2.832,05 en € 4.012,21 bij 36 uur).

We zijn een organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. De werkomgeving is dynamisch en divers. Net als onze programmering en andere activiteiten: van comedy tot spoken word en van klassieke muziek tot nieuwe makers, van theater tot live podcasts, exposities, IDFA docs, Julidans, schoolvoorstellingen, en nog veel meer.

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan zien we graag je reactie tegemoet voor woensdag 6 juli via vacature@podiummozaiek.nl ter attentie van Natalie Beckers. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 11 juli.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.