Piano Biënnale: Projectleider

De Piano Biënnale in Bussum zoekt een Projectleider voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 08-07-2022Piano Biënnale is een recent opgericht internationaal festival waarbij de piano centraal staat en andere kunstvormen om zich heen verzamelt zoals dans, theater, storytelling en beeldende kunst. De piano in al haar veelzijdigheid: verbindend, experimenteel en altijd met de rijke pianomuziek als vertrekpunt. Pianiste Daria van den Bercken is initiatiefnemer en vertegenwoordiger van een jonge artistieke generatie die een brug slaat naar het publiek door te kiezen voor minder conventionele vormen en meer verbinding en interactie met het publiek. Laten we de wereld van de klassieke muziek openen naar iedereen.

De 2e editie van het festival vindt plaats van 19-23 april 2023 in Musis en Stadstheater Arnhem en Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Voor de organisatie van het festival zijn we per 15 augustus op zoek naar een

Projectleider

0,8 fte

Dit ga je doen
Als projectleider neem jij het voortouw. Jij inspireert en activeert de mensen om je heen. Onder jouw leiding realiseer je het project Piano Biënnale volgens het vastgestelde projectplan. Onder veranderende omstandigheden weet je koers te houden en te laveren waar nodig. Ook zorg je ervoor dat alle procedures en systemen helder zijn, zodat de resultaten goed geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd kunnen worden. Je bent creatief, stressbestendig, initiatiefrijk en een echte team player.

Taken en verantwoordelijkheden
De projectleider is het centrale aanspreekpunt voor organisatorische zaken. Je rapporteert aan de artistiek leider en zakelijk leider, stuurt projectmedewerkers aan en houdt contact met partners. De projectleider heeft de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Realiseren van vastgestelde projectplannen met het projectteam;
 • Aansturen van projectmedewerkers marketing, productie en educatie;
 • Afstemming met co-productiepartners en artistieke partners;
 • Bewaken van de gestelde eisen aan kwaliteit, tijd en kosten;
 • Evalueren van de projecten op organisatorisch, financieel en inhoudelijk gebied;
 • Woont minimaal twee bestuursvergaderingen bij.

We zoeken een projectleider die:

 • Zich comfortabel voelt met grote, cruciale projecten en met het effectief managen van planning, budget, deliverables en team;
 • Bij voorkeur ervaring heeft in de wereld van muziek en/of podiumkunsten;
 • Goed is in Nederlands en Engels, gesproken en geschreven;
 • Die flexibel wil werken. De werkdruk loopt op naarmate het festival dichterbij komt; een tandje bij zetten is voor jou geen probleem. Voor overleg reis je enkele keren per maand naar Arnhem of Nijmegen. Het is handig wanneer je woonachtig bent in of omgeving van Amsterdam of Utrecht in verband met woon-werkverkeer;
 • Minimaal een hbo-denkniveau heeft;
 • Werkt op zelfstandige basis.

Doorslaggevend is je persoonlijkheid. We zoeken iemand die op een prettige, flexibele en doortastende manier projecten kan leiden.

Geïnteresseerd?
Klinkt dit jou als muziek in de oren? Reageer dan op deze vacature vóór 9 juli 2022 door je cv en motivatie te mailen naar info@keystomusicfoundation.com.

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 28. Keys to Music Foundation streeft naar inclusie; zowel in haar programmering als op de werkvloer. Voor meer informatie over de functie kun je voor een belafspraak contact opnemen met Jill Pisters via j.pisters@keystomusicfoundation.com.

Wij bieden
Wij bieden uitdagend werk voor een prachtig product met een superleuk team. Voor de uitvoering van bovengenoemd takenpakket hebben we een passende honorering beschikbaar.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.