NPO: Assistent Productie 3FM

NPO in Hilversum zoekt een Assistent Productie 3FM voor 36 uur per week  | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 03-07-2022NPO 3FM is dé publieke jongerenzender met een grenzeloze liefde voor muziek. Het is een dynamische zender die inmiddels veel meer omvat dan alleen radio. 3FM is online een serieuze speler en is niet meer weg te denken bij vele concerten, festivals en andere evenementen. Ook zijn er voor 3FM in de loop der jaren eigen grootschalige evenementen ontwikkeld, zoals de 3FM Awards en 3FM Serious Request.

Binnen NPO 3FM werken ongeveer 35 medewerkers.

Help jij mee om de vele producties op NPO 3FM te ondersteunen en in goede banen te leiden? Dan ben jij onze nieuwe

Assistent Productie 3FM

36 uur per week

Dit ga je bij ons doen
Als assistent productie ondersteun je alle productionele activiteiten die zenderbreed plaatsvinden, zoals zenderbrede thema’s, festival-uitzendingen en andere gezamenlijke producties van omroepen op NPO 3FM. Je bent aanspreekpunt voor het beheer en gebruik van de studio’s en faciliteiten en je zorgt ervoor dat de omroepen hun dagelijkse uitzendingen vanuit de studio soepel kunnen laten verlopen. Je onderhoudt als assistent productie nauw contact met de programmamakers van de omroepen. Daarnaast ben je de spin in het web tijdens festivals of andere zenderbrede acties. Je hebt overzicht, coördineert, communiceert en bent een verbindende factor tussen je collega’s van online, vormgeving en muziek.

Hier herken je jezelf in
Organiseren en coördineren gaan je goed af en je bent in staat om als assistent productie zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent flexibel en kijkt niet op de klok voor de productie gedaan is. Luisteraars kunnen bij jou terecht voor vragen en je voelt je ook niet te goed voor de administratieve afhandeling van acties. Je bent een verbinder, een alleskunner, een teamplayer en boven alles ben je een groot muziekliefhebber en houd je van NPO 3FM.

Je hebt in ieder geval mbo werk- en denkniveau, relevante radio-ervaring en daarnaast zijn de competenties flexibiliteit, initiatief, zelfstandigheid en organiseren en prioriteiten stellen goed ontwikkeld.

Arbeidsvoorwaarden
Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden en werken wij hybride;

  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.
  • De functie van assistent productie wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.446,= en € 3.598,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van assistent productie neem dan contact op met Mark Versteden, productie coördinator op 06 20 92 10 13. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur ons jouw cv en motivatie (t.a.v. Mark Versteden).

Wanneer ontvang je een reactie?
Je kunt tot en met zondag 03 juli 2022 solliciteren.

05 juli 2022: terugkoppeling sollicitatie
07 juli 2022: 1e sollicitatie gesprekken (middag)
08 juli 2022: terugkoppeling 1e sollicitatiegesprekken
14 juli 2022: 2e sollicitatie gesprekken (middag)
15 juli 2022: terugkoppeling 2e sollicitatiegesprekken
18 juli 2022: aanbod arbeidsvoorwaarden (per telefoon en mail)

De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als NPO naar op zoek zijn. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.