Nieuwe Veste: Theaterdocent

Nieuwe Veste in Breda zoekt Theaterdocenten voor een in overleg te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 05-07-2022Nieuwe Veste wil alle kinderen in Breda een culturele basis meegeven, jongeren stimuleren om hun blik op de wereld te verbreden en participatie onder volwassen facilitairen. We leggen een relatie tussen het culturele veld, organisaties op het gebied van onderwijs, welzijn, zorg @ gezondheid en de inwoners van de stad. Samen met deze partners werken we aan een sociaal en cultureel levendig Breda. Nieuwe Veste bestaat uit de bibliotheek Breda, Centrum voor de Kunsten en Cultuurwinkel Breda.

Nieuwe Veste is op zoek naar kleurrijke en passievolle

Theaterdocenten

op ZZP-basis, uren in overleg

Geef jij graag op een bevlogen en inspirerende wijze les en ben je op zoek naar een culturele organisatie die mensen probeert te motiveren om hun horizon te verbreden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wij zoeken docenten voor onze Lessen & Cursussen (voor o.a. Proeftuin, theaterklassen en camera acteren) en projectteam Onderwijs. Je zult les geven bij Centrum voor de Kunsten en inzet op scholen en in wijken van Breda behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat breng jij mee:

  • Een enthousiaste, flexibele persoonlijkheid;
  • Bent in bezit van een HBO theater opleiding;
  • Hebt goede didactische, artistieke en organisatorische kwaliteiten;
  • Werkt graag met kinderen, jongeren en/of volwassenen;
  • Kunt zowel goed zelfstandig als in een team met docenten werken;
  • Woont bij voorkeur in (de buurt van) Breda.

Wat bieden wij:

  • Een professioneel en betrokken docententeam;
  • Een bruisende multidisciplinaire werkplek middenin het centrum van Breda;
  • Verschillende, diverse projecten en samenwerkingen bijvoorbeeld in het Onderwijs, Sociaal Domein etc.;
  • Salaris conform de CAO Kunsteducatie (schaal 8).

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 5 juli 2022 naar Anouk van den Berg, coördinator Theater: a.van.den.berg@nieuweveste.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.