Nationale Opera & Ballet: Medewerker Relatiebeheer & Data

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Medewerker Relatiebeheer & Data voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-07-2022Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen?

Wij zoeken voor de afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer per direct een

Medewerker Relatiebeheer & Data

32 uur per week

Wie wij zoeken
Krijg jij energie van het onderhouden van relaties en ben je een enthousiaste aanpakker die goed het overzicht kan bewaken? Dan zoeken wij jou als Medewerker Relatiebeheer & Data: een georganiseerde topper die beschikt over goede communicatieve, digitale en sociale vaardigheden. Je komt te werken op de afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer. Dit team bestaat uit verschillende fondsenwervers, een datamanager en een donateursadministrateur.

In deze rol ondersteun je de fondsenwervers in het relatiebeheer met onze donateurs. Je speelt een belangrijke rol in de communicatie, je beheert de planning, stelt brieven en mails op en ondersteunt bij het plannen en voorbereiden van afspraken. Daarnaast help je bij de voorbereiding en uitvoering van events en organiseer je de inzet van vrijwilligers bij onze activiteiten.

Naast het contact met donateurs is het belangrijk om alle informatie en gegevens van de relaties digitaal zorgvuldig vast te leggen. Het beheer van deze gegevens wordt door jou in samenwerking met de Datamanager nauwkeurig geregeld. Hiervoor werk je dagelijks in het CRM-systeem (Salesforce) waarin onze klantrelaties worden beheerd. Binnen de afdeling ben je dus goed op de hoogte van alle ins & outs en ben je breed betrokken.

Wat jij zoekt
Lijkt het je een uitdaging om een rol te spelen binnen deze bijzondere artistieke en internationale omgeving? Vind je het geen probleem om soms ook in de avonden en weekenden rondom de voorstellingen te werken? En heb je affiniteit met opera en ballet of ben je nieuwsgierig naar deze kunstvormen? We kijken ernaar uit je te leren kennen! Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie, vacatures staan open voor iedereen. Pas je niet geheel in het profiel, dan moedigen we je aan toch te solliciteren.

Wat wij bieden

 • Functie 0,8 fte (32 uur);
 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring,
  minimaal €2.450 en maximaal €3.458 per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur);
 • 8% vakantiegeld;
 • 30 vakantiedagen én 5 ATV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • een reiskostenvergoeding;
 • trainings- en opleidingsmogelijkheden;
 • een Employee Benefits verzekeringspakket;
 • korting op Onefit abonnement of Go-vital;
 • uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 1 augustus 2022. De gesprekken worden in de eerste ronde gevoerd door twee collega’s uit het team Fondsenwerving & Relatiebeheer. In de tweede ronde ga je in gesprek met het Hoofd Fondsenwerving & Relatiebeheer en een HR-adviseur. We kijken ernaar uit je te ontmoeten tijdens een gesprek in september!

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Ide Mens, Manager Particuliere Fondsenwerving via i.mens@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Carmen Mersch, adviseur HR via c.mersch@operaballet.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.