Muziekschool Music Fun: Docent Drums

Muziekschool Music Fun in Mill en Uden zoekt een Docent Drums voor 4-8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenMuziekschool Music Fun is een organisatie waar het plezier van muziek maken centraal staat. Jong en oud is welkom bij ons voor begeleiding en ondersteuning in zijn of haar muzikale ontwikkeling. Onze muziekschool bestaat al geruim 10 jaar en momenteel zijn er circa 10 medewerkers actief.

Docent Drums

4 tot 8

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een zzp docent drums. Het gaat hier om onze leslocaties in zowel Mill als Uden, op de dinsdagmiddag/avond en donderdagmiddag/avond. Momenteel staan er 4 lesuren voor je klaar en kan je dus direct aan de slag. De lesdagen kan niet aangepast worden.

De lessen worden voornamelijk gegeven aan kinderen en jongeren, maar ook volwassenen zijn welkom om les te volgen bij Music Fun. Onze doelstelling is een leuke, leerzame les, waarbij de docent een interessante combinatie weet te maken tussen techniek, theorie, maar ook vooral het plezier van muziek maken. De leerling moet ge├źnthousiasmeerd worden om spelenderwijs zich te ontwikkelen. Wij kijken hierbij dus ook naar de wensen van de leerling.

Wat wij graag zien:

  • Ervaring in het lesgeven
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Iemand die in geval van COVID-19 beperkingen ook online uit de voeten kan
  • Bereidheid om je leerlingen ook bij uitvoeringen/projecten te ondersteunen

Wat wij bieden:

  • Een muziekschool die in Oost-Brabant ruime naamsbekendheid heeft
  • Een fijn team
  • Goed verzorgde locaties
  • Heldere voorwaarden
  • Een steady aanwas van nieuwe leerlingen

De eerste overeenkomst zal tot het eind van dit schooljaar gelden. Bij wederzijdse tevredenheid wordt deze steeds per jaar verlengd.

Bij interesse graag een motivatie brief en cv naar bas.van.hal92@gmail.com. Voor meer informatie, kan je contact opnemen met 06 50 66 88 69 of een kijkje nemen op www.muziekschoolmusicfun.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden fysiek plaats op onze locatie in Uden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.