Museum Ons Lieve Heer op Solder: Manager Financiën & Personeelszaken

Museum Ons Lieve Heer op Solder in Amsterdam zoekt een Manager Financiën & Personeelszaken voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenMuseum Ons’ Lieve Heer op Solder is een uniek museum in het hart van Amsterdam. Op de zolderverdieping van een grachtenhuis is een katholieke huiskerk bewaard gebleven uit de 17e eeuw. Sinds 2015 bestaat Museum Ons’ Lieve Heer op Solder uit twee gebouwen en is er een nieuwe koers ingezet waarbij de maatschappelijke relevantie van erfgoed centraal staat.

De komende jaren wil Museum Ons’ Lieve Heer op Solder zich verder ontwikkelen tot een toonaangevende culturele instelling vanuit een actieve, ondernemende organisatie.

Om deze ambities en inhoudelijke plannen te vertalen naar haalbare financiële scenario’s en te implementeren in een eigentijdse organisatie, zoeken wij een op korte termijn een:

Manager Financiën & Personeelszaken

24 uur per week 

Taakgebieden

  • Coördineren van de financiële processen en systemen
  • Vertalen van inhoudelijke plannen naar financieel beleid
  • Opstellen van begroting en het financieel jaarverslag, managementrapportages
  • Bewaken en afhandelen (project)subsidies, opstellen van subsidie aanvragen
  • Ondersteunen en infomeren van budgethouders
  • Aansturen van de extern gesitueerde administraties
  • Vormgeven en actualiseren van personeelsbeleid
  • Coördineren en uitvoeren van HR taken

Functieprofiel
We zoeken een zelfstandige, creatieve en flexibele financial met minimaal vijf jaar werkervaring, die een brede interesse heeft in de financiële en ondernemende kant van kunst en cultuur. Iemand die de uitdagingen in de bedrijfsvoering van een stichting met een culturele missie begrijpt. Een professional met kennis van personeelszaken die erop gericht is op constructieve wijze de organisatie te ondersteunen en te faciliteren.

Het gevraagde opleidingsniveau is HBO+ , minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van arbeidsrecht is een pré. Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder biedt een veelzijdige en afwisselende baan in een klein maar ambitieus museum. De aanstelling is voor 1 jaar per 1 juli 2022, met mogelijkheden voor een vast dienstverband, eventueel is 32 uur bespreekbaar. Inschaling volgens de museum CAO en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief met curriculum vitae naar vacature@opsolder.nl t.a.v. Birgit Büchner.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.