Museum Engelandvaarders: Bestuurssecretaris

Het Museum Engelandvaarders in Noordwijk zoekt een Bestuurssecretaris voor circa 9 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenHet museum Engelandvaarders bevindt zich in een voormalige munitiebunker die tijdens de Tweede Wereldoorlog deel uitmaakte van de Batterij Noordwijk. In het museum beleef je het bijzondere verhaal over de “Engelandvaarders”: mannen en vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog uit bezet Nederland ontsnapten om vanuit Engeland de strijd tegen nazi-Duitsland en Japan voort te zetten.

De Stichting Museum Engelandvaarders is een ANBI. Er werken circa 20 vrijwilligers en het bestuur van de stichting bestaat uit 5 leden (onbezoldigd). Het museum is opgenomen in het Nederlands Museumregister.

Het bestuur van het museum is op korte termijn op zoek naar een

Bestuurssecretaris

Circa 9 vergaderingen per jaar

De secretaris is verantwoordelijk voor het opstellen van de agenda’s van de bestuursvergaderingen, de schriftelijke verslaglegging van de vergaderingen, de verwerking van de binnengekomen post/e-mail, de bestuursadministratie en is aanspreekpunt van externe relaties en leveranciers. De secretaris stelt tevens samen met de penningmeester het jaarverslag op.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring draag je ook bij aan de pr en marketing van het museum.

Jouw profiel:

  • Je bent flexibel en pro-actief en kunt zelfstandig werken
  • Je hebt enige ervaring met verslaglegging en bestuursadministratie
  • Je hebt affiniteit met pr en marketing

Het bestuur komt ca. 9 keer per jaar bijeen. De leden van het bestuur ontvangen geen vergoeding.

Voor aanvullende informatie over de vacature kunt u mailen naar (secretaris) via info@museumengelandvaarders.nl.

Sollicitatie
Stuur jouw cv met een korte motivatie naar Adrie van der Knaap via info@museumengelandvaarders.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.