Museum Embassy of the Free Mind: Baliemedewerker

Museum Embassy of the Free Mind in Amsterdam zoekt een Baliemedewerker voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-07-2022De Embassy of the Free Mind (EFM) is een museum over het vrije denken met een uitzonderlijke collectie van 25.000 boeken en een eigen onderzoeksinstituut en uitgeverij.

Het spreekt vanzelf dat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel staat. Wij willen dat onze bezoekers zich direct bij binnenkomst thuis voelen en zich onder kunnen dompelen in de warme, ongedwongen kamers van ons museum. In elke ruimte kun je je laten inspireren door prachtige afbeeldingen of boeken uit onze collectie die allemaal de samenhang tussen universum, natuur en mens tot uitdrukking brengen. In onze museumbeleving nodigen we iedereen uit om die onlosmakelijke samenhang te leren zien en ervaren en om erover na te denken hoe deze universele wijsheid van vele eeuwen zich weerspiegelt in je eigen leven en in de wereld van nu.

Per 1 augustus zoeken wij een

Baliemedewerker

24 uur per week

Wat ga je doen?
Als baliemedewerker ben je het eerste gezicht dat bezoekers en gasten zien als ze binnenkomen. Jij bent degene die ze enthousiast verwelkomt en informeert over wat er te doen is in de Embassy of the Free Mind. Je vormt een onmisbare schakel tussen de bezoekers, het museum en het team van de EFM.

Werkzaamheden

  • Ontvangen en informeren van bezoekers en gasten
  • Verkoop en registratie van tickets en winkel
  • Receptiewerkzaamheden en klantenservice
  • Rondleidingen inplannen
  • Online plaatsen van events
  • Analyses en vergroten bezoekersaantallen
  • Ondersteuning café
  • Ondersteuning beheer winkel en webshop
  • Ondersteuning communicatie & marketing
  • Ondersteuning bij evenementen

Wat zoeken wij?
Je bent gastvrij, representatief, servicegericht en hebt affiniteit met kunst & cultuur. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend en je kunt je mogelijk ook verstaanbaar maken in het Frans, Duits of Spaans. Je hebt ervaring met Microsoft office en bent in staat om nauwkeurig alle transacties te verwerken. Ervaring met social media, Mailchimp of online ticketing is een pre. Om onze bezoekers open te ontvangen straal je zelfvertrouwen uit, ben je extrovert, een teamplayer, kun je oplossingsgericht denken en kun je mensen goed inschatten. Jij weet wat hospitality is en je hebt het vermogen om met een vlotte babbel en een grote glimlach het publiek in goede banen te leiden, de producten uit onze winkel te verkopen of mensen te inspireren een van onze lezingen of concerten bij te wonen.

Wat bieden wij?
Voor iedereen in het bevlogen team van de EFM geldt dat we met aandacht, optimisme, humor en kennis van zaken flexibel omgaan met de vele facetten van ons werk. Onze werkplekken bevinden zich in de publieke ruimtes van het museum en daardoor is er voortdurend interactie met onze bezoekers van over de hele wereld, jong en oud, die allen op zoek zijn naar inspiratie en wijsheid. Wij bieden een inspirerende, inclusieve en internationale werkomgeving en je eigen unieke plek binnen een hecht team van vaste medewerkers en vrijwilligers.

Graag ontvangen wij je cv met foto en je motivatie waarom jij je aangetrokken voelt tot deze vacature op info@efm.amsterdam ter attentie van Rixande Ritman.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.