Meervaart: Stagiair(e) Dansdocent

De Meervaart in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Dansdocent voor 0,2 fte | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenNaast voorstellingen biedt de Meervaart activiteiten voor kinderen en jongeren, onder de noemer Meervaart Jong, Meervaart Studio en Kunstbende Noord-Holland. Wij zoeken 1 stagiair dansdocent, die per september 2022 het team en het programma van Meervaart Jong wilt versterken. Bij Meervaart Jong volgen kinderen tussen de 2 en 16 jaar oud wekelijks les in de disciplines theater, dans, atelier en dj-en. Onder leiding van een team van kunstvakdocenten, werken de kinderen toe naar een optreden in de Meervaart. Meervaart Jong geeft kinderen de gelegenheid om hun verhaal en blik op de wereld zichtbaar te maken middels de podiumkunsten.

We zijn op zoek naar een enthousiaste

Stagiair(e) dansdocent

0,2 fte

Voor de lessen: basisgroep streetdance en basisgroep ballet op woensdagmiddag aan kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar.

Start van het seizoen: september 2022 t/m april 2023, duur lesperiode: 26 weken.

Functie eisen:

  • Je volgt een docentenopleiding dans aan een HBO kunstvakopleiding, ervaring in het werkveld is een pré.
  • Je bent creatief, zelfstandig, kunt goed plannen, voelt je betrokken bij de organisatie en bent goed in de omgang met kinderen, collega’s en ouders.
  • Gedurende het seizoen werk je in de lessen, onder begeleiding van de kerndocent/ stagebegeleider, naar een eindpresentatie toe.
  • Je staat open voor feedback van de stagebegeleider en kunt dit ook verwerken in je lessen en presentatie.
  • Je bent alle lessen beschikbaar, plus drie docentendagen op de woensdagochtend en tijdens het Meervaart Jong festival gedurende het Paasweekend 08 t/m 10 april 2023.

Stagevergoeding:
Honderd euro per maand (bruto)

Ben je geïnteresseerd om stage te lopen?
Stuur dan je motivatie en C.V. naar lbartels@meervaart.nl t.a.v. Lynn Bartels.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.