Kunstencentrum Atrium: Docent Muziek Basisonderwijs

Kunstencentrum Atrium in Súdwest-Fryslân zoekt een Docent Muziek Basisonderwijs voor voor in totaal 5 lesuren (= 9,1 klokuur) per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 03-07-2022Kunstencentrum Atrium is werkzaam op het gebied van de kunsteducatie in en voor de gemeente Súdwest-Fryslân. Wij verzorgen lessen, cursussen en activiteiten in de kunsten voor individuen, groepen, organisaties en het basis- en voortgezet onderwijs. Naast deze kerntaak rekenen we het verzorgen, organiseren en produceren van activiteiten, exposities, voorstellingen en concerten tot onze voornaamste taak. Samen met Theater Sneek, poppodium Bolwerk en cultuurbureau Akte2 is Atrium onderdeel van CKS.

Wij zoeken met ingang van het nieuwe cursusjaar een enthousiaste Docent Muziek Basisonderwijs (binnen- en naschools).

Docent Muziek Basisonderwijs

voor in totaal 5 lesuren (= 9,1 klokuur) per week

Voor komend seizoen zoeken wij een bevoegd en bevlogen muziekdocent die samen met ons het binnen- en naschoolse muziekonderwijs in het basisonderwijs verder wil ontwikkelen en uitbouwen. In de afgelopen jaren zijn de AMV-lessen verplaatst – van de leslocaties van Atrium naar de basisscholen in de regio – om zo alle kinderen te kunnen bereiken. Naast AMV bieden we meerdere programma’s en projecten aan in het primair onderwijs. Nieuw is de ambitie om binnen enkele jaren tien schoolorkesten, schoolbands en schoolkoren in onze gemeente op te zetten. Hier kunnen we jouw talent, frisse ideeën en onderwijsvisie goed bij gebruiken.

Je vindt het leuk om aan de basis te staan van de muzikale ontwikkeling van kinderen en bent goed in het vormgeven van muzikaal groepsonderwijs. Je hebt er zin in om het regionale muziekonderwijs in Súdwest-Fryslân verder uit te bouwen en herkent jezelf in onderstaand profiel. Op de langere termijn is er zicht op uitbreiding van deze functie.

We zoeken iemand die:

  • enthousiasme en ervaring weet over te brengen op kinderen;
  • flexibel weet om te gaan met aanleg en motivatie van leerlingen.
  • zich toe wil spitsen op het geven van AMV-onderwijs en muzieklessen, het opzetten en leiden van schoolorkesten, schoolbands en schoolkoren en het verzorgen van projecten op (basis)scholen;
  • muziekprogramma’s en lesmateriaal binnen het basisonderwijs wil ontwikkelen;
  • zelfstandig en/of in samenwerking met collega-docenten vormgeeft aan projecten en activiteiten voor het basisonderwijs;
  • beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
  • affiniteit heeft met andere kunstdisciplines als theater, dans, musical en beeldende kunst (of een brede culturele interesse heeft).

Functie-eisen:

  • HBO-opleiding docent muziek.

Onze kernwaarden zijn:

  • gastvrij, bevlogen en verbindend.

Het betreft bij aanvang een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de periode van 22 augustus 2022 tot 1 september 2023, met uitzicht op voortzetting van de overeenkomst. Inschaling binnen de Cao-Kunsteducatie vindt plaats naar opleiding en ervaring.

Nadere informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij dhr. Tom Dijkstra (hoofd kunsteducatie), telefonisch of per e-mail: 0515-431400, tom.dijkstra@cks.nl.

Sollicitaties o.v.v. Docent Muziek Basisonderwijs kunnen tot en met 3 juli 2022 worden gericht aan dhr. Saco van der Laan (manager HRM), per e-mail: saco.vdlaan@cks.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 4 juli 2022.!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.