Kunstbende Gelderland: Stagiair(e) Marketing & Communicatie/ Eventmanagement

Cultuur Oost / Kunstbende Gelderland in Arnhem zoekt een Stagiair(e) Marketing & Communicatie/ Eventmanagement voor ongeveer 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 13-07-2022


Kunstbende zet zich in voor jong en creatief talent (op het gebied van Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Content Creator, Muziek, Taal en Theater) in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. Kunstbende gaat op zoek naar talenten die mee willen doen aan de voorrondes, regelt coaching workshops voor hen, organiseert provinciale voorrondes waar de grootste talenten prijzen winnen, begeleidt deze talenten op weg naar de landelijke finale én zorgt ervoor dat de winnaars een plek op professionele podia en festivals krijgen.

Kunstbende is actief in alle provincies van Nederland, ook in Gelderland. Kunstbende Gelderland wordt gefaciliteerd door Cultuur Oost in Arnhem. Vanuit Arnhem coördineert Kunstbende Gelderland het voor- en natraject, bestaande uit coachingsworkshops met professionele coaches, de provinciale voorronde in een groot podium, optredens op festivals en podia voor deelnemers én samenwerkingen met lokale partijen en scholen. De regiocoördinator schakelt elk jaar de hulp in van stagiaires op het gebied van marketing, communicatie en eventmanagement. Zij staan dicht bij de doelgroep en hebben vernieuwende ideeën.

Vanaf september 2022 zijn wij op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing & Communicatie/ Eventmanagement

32 uur per week – in overleg

We betrekken stagiaires bij:

 • Organisatie en productie van de regiofinale in Gelderland.
 • Organiseren van workshops, masterclasses, coaching, optredens en exposities voor deelnemers en schoolbezoeken in de wervingsfase.
 • Ondersteuning bij de doorontwikkeling van het marketing- en communicatieplan en bijbehorende middelen en activiteiten (website, sociale media, werving etc.).
 • Bedenken en ontwikkelen van content voor op socials media (Instagram, Tiktok)
 • Contact onderhouden met deelnemers, vrijwilligers en samenwerkingspartners.

Ben jij iemand die:

 • Affiniteit heeft met organiseren, marketing en communicatie, kunst en cultuur en jongeren van 13 t/m 18 jaar;
 • In het derde jaar zit van een relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld Marketing en Communicatie, Leisure Management, Media en Entertainment Management, Event Management, Social Works, Kunst & Economie et cetera);
 • Zelfstandig werkt en initiatief neemt;
 • Sociaal vaardig is;
 • Bereid is om in de avonduren en weekenden te werken?

Wij bieden:

 • Een uitdagende stageplek
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
 • Een informele en inspirerende werkomgeving
 • Een stagevergoeding. Wij bieden vanuit ons stagebeleid 300 euro bruto per maand, gebaseerd op een fulltime werkweek. Heeft de stagiair geen geldige OV-kaart dan vergoedt Cultuur Oost de kosten van het woon-werkverkeer op basis van haar regeling reiskosten woon-werkverkeer en zakelijke kilometers.

Geïnteresseerd of vragen?
Reacties ontvangen we graag zo spoedig mogelijk, uiterlijk op 13 juli a.s. Mail een korte motivatie en CV naar Liselot Peerenboom (liselotpeerenboom@cultuuroost.nl) onder vermelding van ‘Sollicitatie Kunstbende Gelderland’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.