Korthals Stuurman Theaterbureau: Stagiair(e) Regie Assistent

Korthals Stuurman Theaterbureau in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Regie Assistent voor 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenKorthals Stuurman Theaterproducties presenteert voorstellingen die uniek zijn. Uniek omdat het nieuwe bewerkingen, nieuw Nederlands toneel of een moderne klassieker betreft. Dit maakt Korthals Stuurman tot één van de grootste producenten op het gebied van Nederlands toneel.

Gezocht: Enthousiaste

Stagiair(e) Regie Assistent

40 uur per week

Voor seizoen 2022-2023 zijn we op zoek naar regieassistenten voor de voorstellingen Momentum, Gelukzoekers op Sumatra en Komt een vrouw bij de dokter. De stage duurt ongeveer twee maanden. Startmomenten zijn in overleg (oktober/ november/ januari). Meerdere producties combineren voor een langere periode is eventueel ook mogelijk. Inhoudelijke informatie over de voorstellingen is te vinden op onze website www.korthalsstuurman.nl.

Werkzaamheden
Als stagiair regieassistent ben je samen met de productieleider/regieassistent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Repetitieproces ondersteunen (je bent dus bij alle repetities aanwezig)
  • Assisteren van de regisseur
  • Het bijhouden en communiceren van inhoudelijke veranderingen tot en met de première
  • Souffleren
  • Backstage coördinatie rondom try outs en premières

Eisen
We zijn op zoek naar iemand met een zelfstandige en ondernemende werkhouding. Je moet daarnaast bereid zijn om soms ‘s avonds en in het weekend te werken.

Vergoeding
De stagevergoeding bedraagt € 350,- netto per maand op basis van fulltime. Verder bieden wij zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kaartjes voor voorstellingen en een leuke werkomgeving.

Interesse?
Stuur dan je CV en een korte motivatie naar lizette@korthalsstuurman.nl. Voor vragen en/of meer informatie zijn wij zowel via de mail als telefonisch – 020-6164004 – te bereiken!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.