Korthals Stuurman Theaterbureau: Stagiair(e) Productie Assistent

Korthals Stuurman Theaterbureau in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Productie Assistent voor 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenKorthals Stuurman Theaterproducties presenteert voorstellingen die uniek zijn. Uniek omdat het nieuwe bewerkingen, nieuw Nederlands toneel of een moderne klassieker betreft. Dit maakt Korthals Stuurman tot één van de grootste producenten op het gebied van Nederlands toneel.

Gezocht: Enthousiaste

Productie Assistent

40 uur per week

Werkzaamheden
Als stagiair(e) productie ben je samen met de productieleider/regieassistent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Repetitieproces productioneel ondersteunen en coördineren
  • Decorontwerp productioneel ondersteunen, zoeken naar rekwisieten
  • Voorbereiden montage- en bouwperiode
  • Backstage coördinatie rondom try outs en premières

Als stagiair bij Korthals Stuurman werk je nauw samen met de productieleider. Jullie stemmen op elkaar af wie wat doet, wie wat het beste kan en wat jij het liefst wil of moet leren.

Eisen
We zijn op zoek naar iemand met een zelfstandige en ondernemende werkhouding. Je moet daarnaast bereid zijn om soms ‘s avonds en in het weekend te werken.

Vergoeding
De stagevergoeding bedraagt € 350,- netto per maand op basis van fulltime. Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kaartjes voor voorstellingen en een leuke werkomgeving.

Interesse?
Stuur dan je CV en een korte motivatie naar lizette@korthalsstuurman.nl. Voor vragen en/of meer informatie zijn wij zowel via de mail als telefonisch – 020-6164004 – te bereiken!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.