Karres en Brands: Medewerker Business Development

Karres en Brands in Hilversum zoekt een Medewerker Business Development voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenKarres en Brands is een internationaal opererend ontwerpbureau (Hilversum en Hamburg) op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en openbare ruimte. Met een dynamisch team van circa 45 medewerkers uit diverse landen werken we aan een groot aantal projecten, studies en prijsvragen in binnen- en buitenland op zeer uiteenlopende schaalniveaus.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, inspirerende en ervaren

Medewerker Business Development

32 tot 40 uur per week

Als BD-medewerker heb je binnen Karres en Brands een centrale rol in het verzorgen van (internationale) acquisitie. Kennis en affiniteit van de vakgebieden landschapsarchitectuur, stedenbouw en/of architectuur, is hierbij een must. Affiniteit met PR en communicatie is een pre.

Als medewerker Business Development houd je je onder meer bezig met:

 • het initiëren en verzorgen van selecties en tenders in binnen- en buitenland;
 • leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de tenders;
 • het actueel houden van ons bureau-portfolio;
 • strategisch meedenken over acquisitiekeuzes. Je gaat proactief op zoek naar mogelijke nieuwe projecten en contacten, je weet het juiste team samen te stellen en een volledige acquisitie in te dienen;
 • het onderhouden en uitbreiden van ons relatienetwerk.

Daarnaast:

 • ben je communicatief sterk en contactueel vaardig;
 • ben je sociaal, initiatiefrijk, proactief en geïnteresseerd;
 • neem je verantwoordelijkheid op je;
 • ben je goed in het onder woorden brengen van de visie van ons bureau. Je verdiept je in onze projecten en je weet de essentie van een project goed over te brengen op papier;
 • ben je een teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig te werken;
 • kun je je werk goed structuren en organiseren, je bent een pietje precies;
 • ben je in staat stressbestendig te werken, kun je goed met deadlines omgaan en ben je in staat om vooruit te denken en te plannen;
 • ben je vaardig op de computer met de Adobe-pakketten, alsook algemeen vaardig met Windows;
 • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Duits is een pre.

Wij bieden:
Een variatie aan werkzaamheden en uitdagende opdrachten en een groot netwerk van samenwerkingspartners in binnen- en buitenland. We werken met een enthousiast, internationaal en ambitieus team van medewerkers. De sfeer in ons bureau is informeel, open en er is een sterke teamspirit. Er is veel interactie tussen de collega’s en je werkt samen met een inspirerend team. De vacature betreft een veelzijdige functie waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden een salaris conform de architectencao.

Sollicitatie
Schriftelijke reacties met motivatie, CV en portfolio (pdf-formaat, geen online portfolio) mailen naar: personeelszaken@karresenbrands.nl t.a.v. Lieneke van Campen. Ook voor inhoudelijke informatie over de functie en vragen kunt u contact opnemen met Lieneke van Campen, zakelijk directeur. Telefonisch te bereiken op 035 – 642 29 62.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.