Jeugdtheaterschool TIJ: Theaterdocent

Jeugdtheaterschool TIJ in Amsterdam zoekt Theaterdocenten voor 2-4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenJeugdtheaterschool TIJ is een vernieuwende jeugdtheaterschool met een passie voor cultuureducatie. TIJ is niet alleen voor alle naschoolse theaterlessen, maar is ook te vinden op scholen en tijdens culturele activiteiten. Met het bereik van 2.500 leerlingen per jaar is TIJ één van de grootste jeugdtheaterscholen in Amsterdam!

De leerlingen van TIJ zijn enthousiast, eigenzinnig en creatief en dat willen we ten volste benutten. Wij geloven dat er een maker schuilgaat in elk kind en daarom stimuleren wij docenten om leerlingen tools te geven hun eigen verhaal te kunnen vertellen. Geen vaste scripts, maar eigen concepten ontwikkelen, schrijven en natuurlijk ten gehore brengen!

Wij zoeken enthousiaste

Theaterdocenten

2 tot 4 uur per week

Wij bieden

  • Een inspirerende en vaste werkomgeving
  • Een realistisch uurloon gebaseerd op de jaren afgestudeerd/ervaring (v.a. 42,50 tot maximaal 52,50) + reiskostenvergoeding
  • Enthousiaste kinderen
  • Jaarlijkse docententrainingen

Wij zoeken:

  • (ervaren) Theaterdocenten
  • Een docent die niet bang is om af en toe de regie letterlijk uit handen te geven en zin heeft om te werken vanuit de fantasiewereld van kinderen en jongeren
  • Afgestudeerd of bijna afgestudeerd is aan een vak gerelateerde opleiding

TIJ is een van de vier grootste jeugdtheaterscholen van Amsterdam. Wij werken zowel met scholen samen om tijdens schooltijd prachtige projecten/lessenreeksen te realiseren, als dat we kinderen wekelijks in onze lessen ontvangen.
Tijdens onze naschoolse klassen werken kinderen gedurende het eerste half jaar aan alle basisprincipes van het theater. Deze ervaringen kunnen ze in het tweede half jaar gelijk inzetten bij het maken van een eigen presentatie. Deze voorstelling wordt groots gepresenteerd aan ouders, familie en vrienden.

Voor vele projecten en naschoolse lessen volgend jaar zijn we nog opzoek naar bedreven docenten.

Ben jij of ken jij de docent die wij zoeken? Stuur je CV en Motivatiebrief naar:
Merel Broeders | Coördinator Jeugdtheaterschool TIJ
merel@jeugdtheaterschooltij.nl

Solliciteer!

Meer informatie? Check onze website!