Jeugdtheater Hofplein: Medewerker Financiën

Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam zoekt een Medewerker Financiën voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-06-2022Jeugdtheater Hofplein verrijkt de wereld van kinderen en jongeren via de kracht van verbeelding en verwondering. We maken theater in een professionele omgeving. Kinderen en jongeren zijn daarbij volwaardige partners in elk creatief proces.

Naast het aanbieden van theaterlessen en het maken van voorstellingen met deelnemers in de vrije tijd, is Jeugdtheater Hofplein ook actief binnenschools: in het primair en voortgezet onderwijs.

Jeugdtheater Hofplein zoekt per zo snel mogelijk een:

Medewerker Financiën

20 uur per week

De Medewerker Financiën is werkzaam op de afdeling Financiën & Personeelszaken en draagt onder verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën & Personeelszaken zorg voor het opstellen, bewaken en analyseren van bedrijfs-, afdeling- en projectbudgetten, waaronder ook onderdelen van de salarisadministratie. Van jou als medewerker Financiën wordt verwacht dat je zorgvuldig te werk gaat. De werkzaamheden zijn divers, het kunnen stellen van prioriteiten hierin is belangrijk.

Wat ga je onder andere doen?

 • Meewerken aan het opstellen van begrotingen, jaarverslagen en andere rapportages;
 • Opstellen en uitvoeren van salaris- en pensioenberekeningen en -controles;
 • Ondersteunen bij diverse taken van het afdelingshoofd Fin&PZ;
 • Ondersteunen van budgethouders bij het beheer van hun budget;
 • Verzorgen van de administratie van subsidieaanvragen en verslagleggingen naar gemeenten;
 • Beheren van B2B-contracten en naleving hiervan (onder andere facturen accorderen en controleren), waaronder energie- en huurcontracten.

Wat vragen wij van jou?

 • Goede kennis van Word en Excel is een vereiste;
 • Rekenkundig inzicht;
 • Secuur kunnen werken;
 • Communicatief vaardig;
 • Je bent zelfstandig en flexibel.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende baan bij een dynamisch, creatief bedrijf met gedreven collega’s. Flexibele werktijden en deels thuiswerken behoren tot de mogelijkheden. Salaris afhankelijk van ervaring, vanaf € 2.161 bruto per maand (schaal 6 cao Kunsteducatie) bij een fulltime aanstelling (36 uur per week).

Ben jij die enthousiaste nieuwe collega die voor kwaliteit gaat zorgen binnen ons team, reageer dan op deze vacature!

Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 1 juli 2022 naar Nils Schwartz, Hoofd Financiën & Personeelszaken, via het mailadres: N.Schwartz@jeugdtheaterhofplein.nl. De gespreksrondes vinden plaats op maandag 4 juli en dinsdag 5 juli.

Jeugdtheater Hofplein streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn, oftewel een afspiegeling van de Rotterdamse samenleving van nu. Daarom hopen wij op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën, en roepen wij kandidaten die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op om te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.