HKU: Managementassistent voor Games en Interactie

HKU in Utrecht zoekt een Managementassistent voor Games en Interactie voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-06-2022Ben jij de spin in het web op locatie IBB-laan die het team van Games en Interactie komt ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Je komt terecht in een bruisende, veelzijdige onderwijsinstelling met ruim vierduizend kunstenaars in opleiding en heel veel inspirerende verhalen. HKU is met 4400 studenten een van de grootste kunsthogescholen van Europa. Ons onderwijs biedt een unieke combinatie van kunst, media, muziek, nieuwe technologie en ondernemerschap. Daarmee leveren we al dertig jaar een onmisbare bijdrage aan de vernieuwing van de creatieve beroepssector en spelen we een belangrijke rol bij het oplossen van actuele maatschappelijke kwesties. HKU biedt een gevarieerd opleidingsaanbod, verdeeld over negen schools: HKU Beeldende Kunst, HKU Design, HKU Games en Interactie, HKU Kunst en Economie, HKU Media, HKU Muziek en Technologie, HKU Theater, HKU Utrechts Conservatorium en HKU College.

Daarnaast heeft HKU 3 Programmalijnen en kent zij een vijftal lectoraten. HKU biedt onderwijs op verschillende locaties in en rond het centrum van Utrecht.
HKU staat midden in de samenleving en wil een zo divers mogelijk medewerkersbestand realiseren. Dit doen we onder andere door te investeren in ons selectieproces en doelgroepgericht te werven. We streven ernaar zonder vooroordelen de beste kandidaten voor de juiste functies aan te nemen.

HKU Games en Interactie
HKU Games en Interactie leidt studenten op tot ontwerpers van interactieve ervaringen zoals games, applicaties en interactieve installaties. De School kent de volgende afstudeerrichtingen: Game Art, Games Design, Game Development en Interaction Design.

Het managementteam van Games en Interactie bestaat uit een directeur, vier studieleiders en onderwijskundige, elk verantwoordelijk voor een specifiek deel van de opleiding. De voertaal is Nederlands en je rapporteert aan de directeur.

Managementassistent voor Games & Interactie

0,6 fte (24 uur per week)

Wat ga je doen?

 • Je verzorgt zelfstandig de voorbereiding en uitvoering van management-ondersteunende werkzaamheden, die zowel organisatorisch als logistiek van aard zijn.
 • Je ondersteunt de uitvoering van diverse werkprocessen en levert managementinformatie.
 • Je voert alle voorkomende secretariële en (financieel-)administratieve werkzaamheden uit zoals agendabeheer, mailafhandeling, notuleren.
 • Je draagt bij aan een goede interne informatievoorziening binnen de school en ondersteunt bij het organiseren van bijeenkomsten, zowel intern als extern.
 • Je organiseert ook buitenlandse reizen en uitwisselingsprojecten.
 • Ook ondersteun je het proces van facturen en declaraties.
 • Je komt de sociale samenhang binnen het team versterken.

Wat breng je mee?

 • Hbo-werk- en -denkniveau;
 • Ervaring in managementondersteuning;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Sterk in organiseren en overzicht houden;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Een flexibele basishouding;
 • Affiniteit met kunstonderwijs en daarbij behorende creativiteit.

Ook herken jij je in de volgende eigenschappen
Je hebt gevoel voor humor, en een “can do”-mentaliteit. Je bent sociaal vaardig, een echte teambuilder en bent daarbij ook nog proactief. Je bent stressbestendig, hebt doorzettingsvermogen, werkt nauwkeurig en bent service- en oplossingsgericht.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie in een dynamische en informele werkomgeving, waarbij wordt verwacht dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. Het gaat om een tijdelijk contract vanaf 1 september aanstaande (of zoveel eerder) voor de duur van één jaar met mogelijkheid tot verlenging. Op termijn is het mogelijk om deze om te zetten naar een vast dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao hbo. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een volledig dienstverband minimaal € 2.757,- tot € 3.692,- in schaal 8 bij een volledig dienstverband conform cao-hbo 8% vakantietoeslag, een gunstige verlofregeling en een eindejaarsuitkering van 8,3%. De omvang van de functie is 24 uur per week.

Wil je meer informatie en/of solliciteren?
Voor vragen ben je van harte welkom bij Viktor Wijnen via viktor.wijnen@hku.nl (gebruik dit mailadres uitsluitend voor het stellen van vragen). Solliciteren kan tot en met 29 juni aanstaande. De 1e ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op maandagochtend 4 juli en de 2e gesprekken op donderdag 7 juli aanstaande.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Geschikte kandidaten nodigen we direct uit voor een gesprek, dus solliciteer snel via de sollicitatiebutton.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.