Highlight Delft: M&C & Branding Coördinator Festival

Highlight Delft in Delft zoekt een Marketing, Communicatie & Branding Coördinator Festival voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-06-2022Highlight Delft is een drie-daags festival op het raakvlak van kunst en technologie in de kennisrijke en innovatieve stad Delft. Het concept van het Highlight Delft is ontstaan vanuit twee gedachten; het uitlichten (to Highlight Delft) van technologische en creatieve projecten van Delftse makers, onderzoekers, kunstenaars, studenten of bedrijven. De installaties tijdens Highlight Delft zijn bijzonder, van hoge kwaliteit, innovatief en/of spectaculair. In andere woorden, het zijn hoogtepunten (highlights) die wij graag in de schijnwerpers willen zetten. Daarnaast lichten (highlighten) we tijdens het festival bijzondere binnen- en buiten plekken in Delft en geven we toegang tot locaties die anders gesloten blijven voor het grotere publiek.

Wij zoeken per direct een

Marketing, Communicatie & Branding Coördinator Festival

16 uur per week

Voor het Highlight Delft festival (feb 2023) zijn wij op zoek naar een daadkrachtige, initiatiefrijke communicator, die naast affiniteit met kunst & technologie ook ervaring en kennis op het gebied van festival marketing & communicatie heeft. Daarnaast ben je goede tekstschrijver (ENG & NL) en een kei in het begeleiden van ontwerp vraagstukken en schroom je niet om verbeterslagen op de bestaande identiteit en website door te voeren.

Je bent per direct beschikbaar en gaat met een gedreven team (programmeur, producent en projectleider) aan de slag met het door ontwikkelen van een reeds bestaande strategie (wegens een geannuleerde editie van het festival in 2021, door COVID-19, zal de bestaande strategie als leidraad worden gebruikt). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een stevig PR plan, het coördineren van de uitrol van een multimediale campagne en het branden van dit festival.

Een vliegende start, stressbestendigheid en een verbindende mindset zijn essentieel voor deze rol!

Je bent ZZP-er en vanaf 22 augustus 2022 beschikbaar tot half maart 2023, voor ongeveer 16 uur per week. Afhankelijk van jouw ervaring rekenen wij een uurtarief van €30,- tot €45 per uur.

Zou jij jezelf ook als fondsenwerver kunnen omschrijven en zie je het zitten om met een dubbelrol voor het Highlight Delft festival aan de slag te gaan, laat dit expliciet weten in jouw reactie.

Reageren
Ken jij of ben jij de ultieme match en/of wil je meer weten, reageer uiterlijk 30 juni met CV en motivatie brief en stuur dit naar info@highlightdelft.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.