Het Klooster: Docent Klarinet

Het Klooster in Woerden zoekt een Docent Klarinet voor circa 7 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 01-07-2022Het Klooster is het theater en centrum voor kunsteducatie, gevestigd in een markant gebouw in het centrum van Woerden. Met een uitgebreid cursus- en lesaanbod in muziek, dans, theater en digital arts bereikt Het Klooster Woerdenaren van alle leeftijden (> 2000 cursisten) en in het theater worden per seizoen circa 90 professionele voorstellingen in alle genres gepresenteerd en circa 40 amateurvoorstellingen en eigen producties.
Daarnaast verzorgt Het Klooster kunst-educatieve trajecten op scholen en in het sociaal domein. Het is een plek om uit te gaan en van voorstellingen en concerten te genieten en een plek waar leerlingen zelf hun talenten ontwikkelen en op het podium staan.

Het Klooster, theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden, zoekt vanwege het vertrek van de huidige docent per 22 augustus 2022 een

Docent Klarinet

circa 7 uur per week

Honorering conform de cao Kunsteducatie (in dienstverband of op zzp-basis).

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren klarinetdocent (met afgeronde conservatoriumopleiding) die ons team wil komen versterken en verder wil meebouwen aan onze blazerssectie.

Werkzaamheden:

  • Verzorgen van klarinetlessen, lesdagen in overleg (circa 7 uur in de middag/avond met mogelijkheid tot verdere uitbreiding, huidige lesdagen: dinsdag en donderdag)
  • Verzorgen van diverse workshops in het PO (primair onderwijs) en VO (voortgezet onderwijs) op nader te bepalen dagdelen
  • Ontplooien van nieuwe initiatieven binnen onze blazerssectie

Sollicitaties (motivatiebrief en cv) graag vóór 1 juli mailen aan Angélique Heemsbergen, coördinator muziek bij Het Klooster: angelique.heemsbergen@kloosterwoerden.nl. Gesprekken vinden plaats op woensdag 6 juli. Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 0348-423 066.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.