Het Cultuurgebouw: Musical- & Theaterdocent

Het Cultuurgebouw in Hoofddorp zoekt Musical- & theaterdocenten voor 0-24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-06-2022Het Cultuurgebouw is een bijzonder complex van voorzieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s van De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Duycker en het Podium voor Architectuur. Er is veel te beleven, te genieten en er valt heel veel te leren. Dat kan in vijf podiumzalen, een popcafé, diverse vergaderlocaties, een bibliotheek met lees-, leer- en werkplekken, talrijke dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s. Op andere locaties in de gemeente Haarlemmermeer zijn er nog vier bibliotheken, een goed geoutilleerd centrum voor de kunsten in Nieuw-Vennep en het vestzaktheater Het Oude Raadhuis. Bij Het Cultuurgebouw werken ruim 200 mensen met een arbeidsovereenkomst. Daarnaast werken wij met vele vrijwilligers, uitzendkrachten en freelancers.

Het Cultuurgebouw is voor De Jeugdtheaterschool van Pier K per september 2022 op zoek naar

Musical- & Theaterdocenten

0-24 uur per week | Parttime en/of op invalbasis

De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer is een Jeugdtheaterschool voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 25 jaar uit de Haarlemmermeer en omstreken.
Bij de Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer kunnen lessen worden gevolgd in een van onze musicalklassen, theaterklassen, musicalproductie-, theaterproductie- en selectieklassen. Alle klassen van de Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer treden op tijdens een van onze festivals. De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer heeft naast de locatie Hoofddorp, ook een locatie in Nieuw Vennep en Badhoevedorp.

De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer zoekt voor het seizoen 2022-2023 ervaren theaterdocenten, zangdocenten en dansdocenten. Op de musicalklassen wordt er in een wisselrooster les gegeven in de vakken theater, dans en zang. De docent zorgt voor de verbinding tussen deze drie vakken. De lessen worden gegeven op woensdag t/m zaterdag. De werkdagen zijn in overleg.

Wat zoeken wij:

  • Je hebt een relevante HBO opleiding (docent drama, docent musical of vergelijkbare opleiding) afgerond en hebt ruime ervaring met verschillende leeftijdsgroepen (4 t/m 25 jaar) binnen de amateurkunst;
  • Je bent breed inzetbaar en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen;
  • Je hebt ervaring in het werken naar eindpresentaties en voorstellingen met de
    verschillende doel- en leeftijdsgroepen;
  • Je woont bij voorkeur in de regio Haarlemmermeer en omstreken.

Wij bieden:

  • Een ZZP- opdrachtovereenkomst met een vergoeding tussen €34,- en €52,- per uur, afhankelijk van ervaringsjaren;
  • Een professionele, dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng;
  • Ondersteuning door een teamleider en een productiemedewerker.

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur een motivatiebrief met je cv naar jeugdtheaterschool@Pier-k.nl, o.v.v. ‘Docent Musical en Theater’. Solliciteren is mogelijk tot en met 30 juni 2022.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.