Godelindeschool: Vakleerkracht Muziek

De Godelindeschool in Hilversum zoekt een Vakleerkracht Muziek voor 5,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 20-07-2022De Godelindeschool is een fijne school met ongeveer 250 leerlingen gelegen in een groene wijk in Hilversum. We werken met een betrokken en gezellig team. De school heeft voor de kunstvakken, muziek, drama, dans en beeldende vorming vakdocenten en kan er op deze wijze voor zorgen dat alle leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar een vakleerkracht muziek die bij ons kan starten vanaf 29 augustus 2022.

Vakleerkracht Muziek

5,5 uur per week

De vakleerkracht muziek verzorgt de muzieklessen voor de groepen 1 tot en met 8. Wij zoeken iemand die enthousiasme uitstraalt en energie krijgt van het werken met kinderen. De muzieklessen worden op maandag en dinsdag gegeven.

De muziekleerkracht is verantwoordelijk voor de inhoud van het muziekonderwijs en begeleidt het muzikale gedeelte van de eindmusical van groep 8.

Wij ontvangen graag een cv en een korte motivatiebrief. Na ontvangst van deze zullen wij contact met u opnemen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.