Factor IJ: Stagiair(e) Social Media, Marketing &Communicatie

Factor IJ in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Social Media, Marketing & Communicatie voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 15-07-2022Wij zijn Factor IJ, een kunstuitleen, designwinkel, kunstcafé en culturele ontmoetingsplek in één. Ons platform nodigt je uit om kunst onderdeel te maken van je dagelijks leven. Onze unieke hedendaagse kunst- en designcollectie met ruim 4000 kunstwerken van voornamelijk Amsterdamse kunstenaars biedt volop inspiratie. Factor IJ maakt het mogelijk onderscheidende kunst en design te ervaren, te beleven en mee te nemen naar je eigen huis. Je huurt of koopt simpel en betaalbaar je favoriete kunstwerk en creëert hiermee je eigen persoonlijke sfeer in je woonomgeving.

De IJ Factor
Bij Factor IJ kunnen mensen elkaar ontmoeten en genieten van de bijzondere kunstwerken uit onze collectie. Ook is het mogelijk om bij ons te werken onder het genot van een kopje kwaliteitskoffie uit onze coffee corner en snelle wifi of een bijzonder cadeau te kopen in onze designwinkel. Je kunt je onderdompelen in een bruisende culturele omgeving die je uitdaagt en er onderdeel van uitmaken. Zo ervaar je zelf de IJ Factor in je dagelijks leven.

Factor IJ zoekt een

Stagiair(e) Social Media, Marketing & Communicatie

voor 24 tot 32 uur per week voor een periode van minimaal 5 maanden

Taakomschrijving
Je assisteert de directeur en programmamedewerker in het bedenken/produceren van content, up-to-date houden van de publiciteitskalender, en het beheren van de online kanalen. Daarnaast zet je speciale promotionele acties op, verdiep je je in doelgroepen en denk je mee over de algehele marketingstrategie. Voor deze functie zijn we opzoek naar iemand die zich voor een stageperiode van minimaal 5 maanden wil inzetten.

 • Zelfstandig, creatief en initiatiefrijk
 • Affiniteit met cultuur
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands
 • Kennis van social media
 • Ervaring met foto/video is een dikke pre
 • Woonachtig in (de buurt van) Amsterdam (IJburg).

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een plek bij een nieuwe speler in de culturele sector
 • Ruimte om zelf ideeën in te brengen en veel te leren
 • Een klein gezellig team waarin je intensief samenwerkt
 • Uitbreiding van je netwerk in de culturele wereld
 • Een maandelijkse vergoeding van € 250,- op basis van een 40-urige werkweek.

Solliciteren
Herken jij je volledig in het profiel? Stuur dan uiterlijk 15 juli 2022 je motivatie en cv naar Nienke Bruin via info@factor-ij.amsterdam onder vermelding van Stage Social Media, Marketing & Communicatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.