Ditmeijers’: Fondsenwerver

Ditmeijers’ in Amsterdam zoekt een Fondsenwerver voor 8 tot 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenDitmeijers’, een familiebedrijf, ondersteunt ruim 30 jaar diverse organisaties in de culturele sector met als doel het behalen van meer omzet. Communicatie is ons vak. Daarom zijn mensen die de kunst van de conversatie beheersen de kurk waarop we drijven. Onze marketeers zijn hoogopgeleid en hebben een zeer diverse achtergrond. Van muzikanten tot economen, van voormalige managers en zelfstandige ondernemers tot acteurs, studenten en kunstenaars. Kortom, een groot aantal bijzondere karakters met wie het fantastisch samenwerken is. Wat ze gemeen hebben is de gave van het woord, een mooie stem en charisma. Maar ook inlevingsvermogen en persoonlijkheid. Waar vind je dat tegenwoordig?

DITMEIJERS’. The Art of Conversation.

Fondsenwerver

8-20 uur per week

Juist in deze tijd is het belangrijk culturele instellingen extra te ondersteunen, zodat zij voorstellingen op het toneel of uitvoeringen in de concertzaal kunnen blijven maken.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar talenten met mooie stemmen die de culturele sector een warm hart toedragen en door middel van een geïnspireerd en goed onderbouwd telefoongesprek de relatie met bestaande donateurs of sympathisanten kunnen versterken en uitbouwen.

Insteek van het gesprek is om met een passend en aantrekkelijk aanbod de gesprekspartner (nóg) meer te binden aan of te behouden voor onze opdrachtgevers.

U draagt, samen met een leuk team, bij aan de groei en bloei van de cultuur in Nederland!

Wat bieden wij?

  • Ruim dertig jaar ervaring als fondsenwerver voor de culturele sector;
  • Professionele begeleiding en interessante inspiratiesessies;
  • Een prachtige werkplek aan het IJ in Amsterdam;
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken;
  • Flexibel wekelijks werkrooster van 8-20 uur per week;
  • Zowel mogelijk op Freelance / ZZP-basis als op oproepbasis in loondienst;
  • Uurvergoeding afhankelijk van gewenst samenwerkingsverband.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.