de Bibliotheek Velsen: Managementassistent/ Bestuurssecretaris

de Bibliotheek Velsen in IJmuiden zoekt een Managementassistent/ Bestuurssecretaris voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-07-2022Bibliotheek Velsen en KunstForm Velsen; Dé plek waar iedere Velsenaar mee kan doen.

De Bibliotheek Velsen is één van de grootste culturele instellingen in Velsen. Zij heeft vestigingen in IJmuiden, Velserbroek en verzorgt daarnaast onder andere De Bibliotheek op School op 12 scholen in het primair onderwijs. De moderne bibliotheek ontwikkelt zich tot een centrale plek waar Velsenaren zich kunnen ontwikkelen en cultuur kunnen beleven, maar ook tot een plek waar ondersteuning en toegang tot deze ondersteuning laagdrempelig te vinden is.

KunstForm heeft een lange geschiedenis in de gemeente Velsen. Tegenwoordig richt KunstForm zich in de gemeente op het begeleiden van onderwijsinstellingen en het (met partners) aanbieden van hoogstaande cultuureducatie, danseducatie en amateurkunsten. Bovenal is KunstForm de makelaar in het cultureel domein, aanjager van nieuwe initiatieven en een strategische netwerkorganisatie.
Samen met hun partners zijn de Bibliotheek Velsen en KunstForm de komende jaren in ontwikkeling. Naast dat de rol van de organisaties in de gemeente de komende jaren verder verdiept en vernieuwt, wordt er gewerkt aan het (ver)bouwen van Multifunctionele locaties en wordt de samenwerking in de diverse ketens verder ingericht.

Vanwege pensionering zijn we op zoek naar een

Managementassistent/ Bestuurssecretaris

32 uur per week

Wij zoeken iemand die in staat is mee te bouwen aan de kwalitatieve ontwikkeling van de Bibliotheek en KunstForm en een drijvende kracht is, zowel in het interne als het externe netwerk.

Als managementassistent maak je onderdeel uit van een enthousiast en professioneel team en werk je direct voor de directeur bestuurder. In deze rol ben je zowel onderdeel van het MT als faciliterend aan het bestuur en de Raad van Toezicht. Er is een ruime periode van overlap met de vertrekkende functionaris ingericht.

Dit ga je doen

 • Je bent de managementassistent van de directeur bestuurder.
 • Je bent bestuurssecretaris voor de Raad van Toezicht van Bibliotheek Velsen en KunstForm Velsen.
 • Je vertegenwoordigt de organisatie zowel intern als extern.
 • Je voelt je thuis in een kleine organisatie en met een divers werkpakket.
 • Je bent (mede) verantwoordelijk voor alle dossiers met vertrouwelijke inhoud.
 • Je draagt samen met het administratiekantoor zorg voor financiële, salariële en personele zaken.
 • Je bent het aanspreekpunt voor personele zaken en werkt samen met het externe HR-bureau
 • Je biedt daar waar nodig algemene ondersteuning en werkt (opdrachtgevend/coachend) samen met de medewerkers op het secretariaat van KunstForm

Dit zoeken we in jou

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau.
 • Je voelt je thuis in een rol als sociaal zakelijk middelpunt in een maatschappelijke omgeving.
 • Je hebt ervaring als managementassistent of officemanager.
 • Je hebt een actieve en ondernemende houding, werkt zelfstandig en denkt in oplossingen, ook buiten de gebaande paden.
 • Je gedijt goed onder veel vrijheid en vertrouwen.
 • Je hebt bij voorkeur kennis of ervaring op het gebied van HR.

Wij bieden
Bij voorkeur minimaal een 32-urige werkweek, mogelijk te wijzigen in 30 tot 36 uur. Woensdag is een vaste werkdag, andere uren kunnen flexibel worden ingedeeld. Een prettige en stimulerende werkomgeving en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is gewaardeerd op salarisschaal 8/9 van de CAO Openbare Bibliotheken. Inschaling is op basis van achtergrond en ervaring. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar.

Reageren
Bel voor meer informatie over deze functie met Loes Schellekens (coördinator Stafdiensten), telefoonnummer: 0255-525353 of 0650169981.

Direct reageren kan ook: mail je sollicitatie voorzien van duidelijke motivatie en CV voor 15-07-2022 naar secretariaat@bibliotheekvelsen.nl o.v.v. ‘vacature managementassistent’

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.