Conservatorium van Amsterdam: Facilitair Medewerker

Het Conservatorium van Amsterdam in Amsterdam zoekt Facilitair Medewerkers voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-07-2022Aan het CvA leiden wij jong muzikaal talent op voor het (inter)nationale werkveld, op het hoogste niveau. Wij bieden bachelor- en masteropleidingen aan in klassieke muziek, jazz- en popmuziek, docent muziek, opera en electronic music. Het CvA vormt hiermee niet alleen een volledige afspiegeling van het actuele muzieklandschap, maar speelt ook een actieve rol in het vormgeven van het internationale muziekleven, nu en in de toekomst. Het CvA heeft wereldwijd een enorme aantrekkingskracht op vele muzikale talenten, en onze klassieke en jazzafdelingen behoren tot de grootste van Europa. Wij zijn onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Heb je een passie voor facilitair werk, muziek en onderwijs én wil je werken in het hart van Amsterdam, in een hecht team, met zo’n dertienhonderd studenten en ruim vierhonderd topdocenten en medewerkers?

Voor het Conservatorium van Amsterdam (CvA) zijn wij met ingang van 1 september op zoek naar

Facilitair Medewerkers

24-32 uur per week

Wat ga je doen?

  • Host-hospitality-baliewerkzaamheden;
  • Eerste aanspreekpunt voor docent en student;
  • Beheren reserveringen en uitgifte van studiekamers, leskamers en zalen;
  • Uitvoeren van licht administratief en postverwerking;
  • Klaarzetten inventaris en apparatuur voor het onderwijs en projecten;
  • Zorgen voor technische ondersteuning en onderhoudswerk;
  • Incidenteel ondersteunen van muziek- en podiumprojecten;
  • Verantwoordelijk voor transportondersteuning;
  • Interne en externe telefoonbeantwoording en informatieverstrekking;
  • Handhaving van de huisregels en bijdragen aan veiligheid en beveiliging.

Wat neem je mee?
Je kent de wereld van het conservatorium, of kent de wereld van muziek vanuit een andere invalshoek. Je bent service/klantgericht, communicatief sterk, representatief en proactief. Daarnaast ben je bereid in avond- en weekenddiensten te werken (hiervoor ontvang je een extra vergoeding). Er wordt, naast enthousiasme in huismeestertaken en bouwtechnisch inzicht, basiskennis en -kunde verwacht van beheer, plaatsing en bediening van audiovisuele- en muziekapparatuur. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en kunt goed met de computer overweg; denk daarbij aan Office 365 en online reserveringssystemen. Het zelfstandig uitvoeren van beheertaken mag geen probleem zijn. Je hebt een Certificering Bedrijfshulpverlening of bent bereid deze snel te behalen. Het is een aanbeveling als je beschikt over verdere relevante certificeringen en diploma’s.

Wat bieden wij?
Een mooie en uitdagende functie in een leuk team, een werkplek met een geweldig uitzicht over Amsterdam, veel humor, heel veel muziek, genieten van getalenteerde studenten, werken met gedreven docenten, nog meer muziek, en dat alles in een dynamische omgeving waar we altijd samen streven naar het beste resultaat.

Arbeidsvoorwaarden
Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-hbo (schaal 4, max € 2706,30 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist bij indiensttreding.

Het CvA streeft naar een evenwichtig en divers samengesteld personeelsbestand. In de selectieprocedures wordt hier rekening mee gehouden.

Herken jij je in alles wat we hierboven noemen, solliciteer dan vooral!
Herken jij je niet in alles, maar wel in veel én spreekt deze uitdaging je aan? Ook dan zijn wij benieuwd naar jouw sollicitatie!

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie kun je contact opnemen via cva-service@ahk.nl. Sollicitaties, voorzien van curriculum vitae, kunnen tot en met 1 juli per e-mail worden verstuurd naar: vacature-cva@ahk.nl onder vermelding van ‘Facilitair Medewerkers’.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 11,12 en 13 juli.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.