Centraal Museum: Eerste Medewerker Bediening

Het Centraal Museum in Utrecht zoekt een Eerste Medewerker Bediening nijntje museum voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Centraal Museum bestaat sinds 1838 en is daarmee het oudste stedelijk museum in Nederland. Het Centraal Museum bestaat uit drie locaties, Centraal Museum, nijntje museum en het Rietveld Schröderhuis.

Het nijntje museum gaat uitbreiden en beschikt na de uitbreiding over een eigen nijntje museum café, uniek in Nederland! Voor het zover is, is tijdens de verbouwing het nijntje museum gevestigd in een pop-up locatie aan de Oudegracht.

Eerste Medewerker Bediening nijntje museum

24 tot 32 uur per week

Dit zijn je werkzaamheden

 • Je bent dagelijks verantwoordelijkheid voor het aanbod van food en beverage en een gastvrij ontvangst in het nijntje museum café/ pop-up.
 • Je ondersteunt de assistent-horecamanager bij de coördinatie van de werkzaamheden zoals het maken van de werkroosters en werkinstructies, het doen van bestellingen maar vooral ook bij het plezier op de werkvloer.
 • Je bent bij afwezigheid van de (assistent-)horecamanager het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers op de vloer en geeft hen functioneel leiding.
 • Je onderhoudt contact met leveranciers die noodzakelijk zijn voor een goede dienstverlening en je bent op de hoogte van de diverse prijsstellingen in de branche. Je streeft altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding na.
 • Je werkt nauw samen met de collega’s van evenementen en van Museumcafé Centraal en draait daar ook regelmatig mee.

Plek in de organisatie
Het horecateam valt onder de afdeling Commerciële Zaken. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontvangst van bezoekers, informatievoorziening en de commerciële activiteiten van het museum. De activiteiten van deze afdeling bestaan uit het gastvrij ontvangen van bezoekers in de verschillende musea, het informeren tijdens hun bezoek, het exploiteren van twee winkels, twee museumrestaurants, het organiseren van interne en externe evenementen en rondleidingen. De afdeling staat voor gastvrijheid, professionaliteit en betrokkenheid.

Dit breng je mee

 • Je bent flexibel en neemt initiatief;
 • Je bent een echte teamplayer die ook graag zelfstandig werkt;
 • Je hebt kennis van en ervaring met de huidige HACCP-normen;
 • Bij voorkeur ben je in bezit van een svh-diploma en bhv;
 • Je hebt affiniteit met Greenkey ondernemen. Woorden als biologisch, maatschappelijk verantwoord en lokaal klinken jou als muziek in de oren;
 • En last but not least: je houdt van nijntje!

Onze arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden conform de Museum cao; salaris: schaal 4 Museum cao € 2.196,- – € 2.631,- bruto op basis van een 36-urige werkweek; inschaling afhankelijk van ervaring; pensioen ondergebracht bij het ABP.

Meer informatie
Meer informatie over de vacature en de arbeidsvoorwaarden is op te vragen via Merel Vens, Hoofd Commerciële Zaken. Zij is te bereiken per e-mail op mvens@centraalmuseum.nl.

Solliciteren naar deze functie?
Stuur je motivatie en curriculum vitae per e-mail naar sales@centraalmuseum.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.