Bureau SCRIPT & Talent Academy: Kunstvakdocenten

Bureau SCRIPT & Talent Academy in Maarssen zoeken Kunstvakdocenten voor 3,5-10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenBureau SCRIPT en de Talent Academy zijn twee organisaties voor kunst- en cultuureducatie. Wij stimuleren leerlingen in het proeven en ontdekken van (hun talenten in) de kunsten en creativiteit.

Als docent in ons team ben je werkzaam in het basisonderwijs, middelbaar onderwijs, (naschoolse) opvang en/of het buitenschoolse cultuuronderwijs. De lengte van de projecten varieert van eenmalige of kortlopende intensieve projecten tot een langere lessenreeks en het maken van bijvoorbeeld een voorstelling.

Kunstvakdocenten

3,5 tot 10 uur per week

Musicaldocent schooljaar 22-23:
Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar een bevlogen Musicaldocent (of dans-, theater-, zangdocent met affiniteit voor musical) voor onze Musical Academy met een kunstvakopleiding of aantoonbare ervaring. Het gaat om lessen op dinsdagmiddag en avond tussen 15.00 en 19.30 uur in Maarssen. De leeftijd van de leerlingen is tussen de 4 en 12 jaar, verdeeld over drie groepen. De lessenreeks loopt van september tot begin april, dan sluit je af met een voorstelling in het theater!

Muziekdocenten schooljaar 22-23:
Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar bevlogen Muziekdocenten voor kort- en langlopende projecten op basisscholen in en rondom Utrecht. Concrete dagen zijn dinsdag en donderdag, maar als jij een andere dag beschikbaar bent, dan zien we je sollicitatie ook graag tegemoet!

Binnen- en buitenschoolse projecten
Voor diverse binnen- en buitenschoolse projecten zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste kunstvakdocenten in alle disciplines: Musical, Theater, Muziek, Beeldend, Dans of een andere leuke discipline! Dus als bovenstaande opdrachten niet bij jou aansluiten, maar je wel op zoek bent naar leuke opdrachten binnen een creatieve organisatie, dan maken we ook graag kennis met jou.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Per schooljaar wordt gewerkt met modelovereenkomst voor kunst en cultuureducatie | Belastingdienst nr. 9051596334
  • Bij inzet voor een (eerste) opdracht wordt een Verklaring Omtrent Gedrag op eigen kosten aangevraagd
  • Per opdracht wordt gewerkt met een opdrachtovereenkomst
  • Te werken uren en gage worden per opdracht besproken
  • Per opdracht wordt gewerkt met een lesplan

Solliciteren:
Sollicitaties voorzien van motivatiebrief en compleet en duidelijk cv mogen naar:
Bureau SCRIPT onder vermelding van Sollicitatie kunstdocent – sollicitaties@bureauscript.nl.

Vragen graag per mail. Vermeld dan duidelijk in de onderwerpbalk dat het om een vraag gaat. In cv graag ook vermeld:

  • of je zzp’er bent
  • bezit van rijbewijs en eigen vervoer

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.