Bureau Horizon: Acteurs

Bureau Horizon in Amsterdam zoekt Acteurs voor een nader te bepalen aantal uren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 05-08-2022Bureau Horizon verzorgt al 20 jaar theatrale workshops voor allerlei onderwijsinstellingen over maatschappelijke onderwerpen als pesten, internetveiligheid en sexuele intimidatie. De workshops bestaan uit een korte voorstelling of theatrale scenes, die slecht aflopen, waarna de acteurs op aanwijzing van de deelnemers (vaak leerlingen/studenten, maar ook ouders en leerkrachten) improviseren. Door veranderingen per rol door te voeren in de improvisaties is goed zichtbaar wat het effect van ander gedrag is op de uitkomst van een situatie.

Wij zoeken voor het nieuwe seizoen

Acteurs

met improvisatietalent
Voor een wisselend aantal uren per week

Als acteur bij Bureau Horizon speel je korte voorstellingen, improviseer je veel en heb je interactie met je publiek. Wij zoeken daarom mensen die graag en makkelijk improviseren, niet terugdeinzen voor een schoolklas vol pubers en het van belang vinden om maatschappelijke thema’s aan te kaarten.

De werkuren zijn wisselend: soms speel je enkele dagen in een week, soms weken niet. Het is daarom goed te combineren met andere werkzaamheden als ZZP’er of freelancer. Tussen september en december en van half januari t/m maart is het vaak behoorlijk druk.

Bij Bureau Horizon werken mensen met allerlei opleidingsachtergronden op het gebied van theater. Veel belangrijker dan de soort opleiding is voor ons dat je een hoog spel- en improvisatieniveau hebt, goed bent in het maken van contact en past binnen onze acteursgroep. De goede sfeer binnen de groep is voor ons van het grootste belang, wat zich toont doordat velen van ons al heel wat jaren voor Horizon spelen.

Vanwege de samenstelling van onze acteursgroep zoeken we vooral mannelijke spelers en diverse culturele achtergronden, maar laat je als vrouw niet tegenhouden om te reageren als onze oproep je aanspreekt. Leeftijd is niet van belang, verbinding met de huidige tijd en jonge generaties wel.

Je kunt je motivatie sturen naar info@pestendoetpijn.nl. tav Margriet Dantuma.

De selectie bestaat uit een gesprek, gevolgd door een auditie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.