Bibliotheek Rijn en Venen: Leesconsulent VVE

Bibliotheek Rijn en Venen in Alphen aan den Rijn zoekt een Leesconsulent VVE voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 28-06-2022Wij zijn een verbindende Bibliotheek voor de inwoners en organisaties in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Zoeterwoude. Onze vestigingen zijn een uitnodigende ontmoetingsplek met toegang tot informatie, kennis, taal en cultuur. Een plek waar je graag komt, je verbindt en plezier maakt. Inspiratie, kennis en persoonlijke groei van inwoners zijn speerpunten.

Voor ons team Educatie zoeken we een

Leesconsulent VVE

20 uur per week

De Bibliotheek zet in op de leesontwikkeling van kinderen. Jij ook?

Vind je voorlezen net zo leuk als het geven van een les aan kinderen of een training aan leerkrachten? Ben jij een doener, die anderen makkelijk enthousiasmeert? Dan zoeken we jou als onze nieuwe Leesconsulent VVE voor 20 uur per week!

Kun je lezen, dan kun je volop meedoen in de maatschappij. Daarom staat voor ons voorleesplezier aan de basis van een goede taal-/leesontwikkeling. Als Bibliotheek doen we dit in nauwe afstemming en samenwerking met consultatiebureaus, peuter- en kinderopvang, en kleuterklassen. Voor de functie van Leesconsulent VVE zijn passie voor kinderliteratuur en kennis over leesontwikkeling daarom een must. Net als de beschikking over een auto.

Weten wat wij je allemaal te bieden hebben? Naast een enthousiast team;
uitdagend en zinvol werk plus een schaal 7 (cao Openbare Bibliotheken). Stuur uiterlijk dinsdag 28 juni je sollicitatie aan vacature@bibliotheekrijnenvenen.nl ter attentie van Monique Baggen. De eerste gesprekken voeren we op maandag 4 juli. Heb je vragen, dan kun je deze aan Monique mailen: m.baggen@bibliotheekrijnenvenen.nl. Zij reageert dan
per mail of telefoon zo snel mogelijk op je vraag.

Wij willen een afspiegeling zijn van de maatschappij. Daarom gaan we voor
inclusie en diversiteit. Iedereen is uniek en heeft unieke talenten. Juist de verschillen in mensen maken ons een nog betere Bibliotheek!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.