Bibliotheek Forum Zoetermeer: Programma Coördinator

Bibliotheek Forum Zoetermeer in Zoetermeer zoekt een Programma Coördinator voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenBibliotheek Forum Zoetermeer is een participatiebibliotheek. Wij werken nauw samen met diverse partnerorganisaties. Het Forum biedt een laagdrempelige en centrale ontmoetingsplek, dichtbij huis, en voor iedereen. We dragen bij aan de ontwikkeling en het welzijn van Zoetermeerders. Dat doen we door collectie, informatie, deskundigheid en verbinding in te zetten en in samenwerking met onze Forum Partners.

We zoeken per direct een

Programma Coördinator

32 uur per week

Functie-inhoud:
Als Programma Coördinator ben je de verbinder tussen back en frontoffice, het cement tussen bedenkers en doeners. Je ondersteunt collega’s bij het uitvoeren van de programmering en faciliteert waar nodig het proces er omheen. Je bent het (zichtbare) aanspreekpunt voor onze partners en collega’s en weet de juiste personen bij elkaar te krijgen. Daarnaast organiseer je de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor de partners. De Programma Coördinator heeft een actieve rol in het signaleren van kansen en wensen, bespreekt deze in de organisatie en gaat actief samen met collega’s op zoek naar oplossingen. Je beheert de ruimte aanvragen in ons reserveringssysteem en uiteraard de mailbox.

Voorbeeld werkdag
Je start de dag met mails beantwoorden over het reserveren van een ruimte en een Forumpartner wil graag een afspraak met je maken om een nieuwe activiteit te bespreken. Je controleert de reserveringen en plant de afspraak in. Tussendoor wandel je naar de front-office om langs de spreekuren van partners te lopen en je bent op dat moment de vraagbaak op de werkvloer betreft activiteiten en vragen van klanten en collega’s. In de middag heb je een teamoverleg om het programma voor de komende periode door te nemen. Daarna maak je een actielijst voor jezelf en je collega’s en stuurt dit door. Je eindigt de dag met een afspraak met een Forumpartner die zich inzet voor duurzaamheid in Zoetermeer en bespreekt opties voor een duurzaamheidsmarkt voor volgend voorjaar. Tijdens het gesprek ben je meteen bezig met het bedenken welke organisaties nog meer betrokken kunnen worden bij deze activiteit en zoekt naar haakjes binnen onze eigen programmering.

Wie zoeken wij?
Een proactief persoon die sterk is in organiseren, weet van aanpakken, die graag en gemakkelijk verbinding maakt en daar plezier uithaalt. Je bent iemand met enthousiasme, lef en een goede dosis nieuwsgierigheid. Je begrijpt dat deze rol een flexibele instelling vraagt. Daarbij heb je HBO denk- en werkniveau en 2 tot 3 jaar relevante werkervaring.

Wij bieden je:

  • Een flexibele, uitdagende functie met leuke collega’s in een bibliotheek die continu in ontwikkeling is!
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste plek in ons team.
  • Een salaris in schaal 7 volgens de cao Openbare Bibliotheken. Minimaal €2.385 en max €3.165 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie per mail naar sollicitatie@bibliotheek-zoetermeer.nl t.a.v. Saskia Nachtegeller, teamleider Educatie & Ontwikkeling.

Wil je aanvullende informatie mail dan naar hetzelfde adres of neem telefonisch contact op met Saskia Nachtegeller via 06-18519028.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.