Beeld & Geluid: Business Developer Digihulp

Beeld & Geluid in Hilversum zoekt een Business Developer Digihulp voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 28-06-2022Beeld & Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Beeld & Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.

Beeld & Geluid en Number Five Foundation voeren samen het project ‘Alliantie Digitaal Samenleven’ uit. De kansen die de digitale samenleving biedt zijn groot. Tegelijk groeit het aantal mensen dat niet digitaal vaardig is of dat worstelt met het vinden van een digitale balans. De Alliantie Digitaal Samenleven zet zich in voor een inclusieve digitale samenleving waarin iedereen betrokken en zelfverzekerd kan zijn. De Alliantie Digitaal Samenleven is een groeiend publiek-privaat samenwerkingsverband, waar momenteel meer dan 30 partijen deel van uitmaken. Meer informatie over de Alliantie vind je hier: digitaalsamenleven.nl.

Het kernteam van de Alliantie is ondergebracht bij Beeld & Geluid en we zoeken hiervoor per direct een:

Business Developer Digihulp

32 tot 40 uur per week

Wat ga je doen?
Als Business Developer Digihulp ben je, als lid van het kernteam van de Alliantie, verantwoordelijk voor de realisatie van de voorgenomen activiteiten op het gebied van hulp bij het gebruiken van- en toegang tot digitale middelen. Wij werken samen met partners aan het doel om mensen te helpen, die digitaal niet vaardig zijn of niet mee kunnen komen in de digitale samenleving, bijvoorbeeld omdat ze zelf geen toegang hebben tot een apparaat of het internet. Als Business Developer sta je midden in de problematiek en uitdagingen van de verschillende groepen in de samenleving en ben je in staat hier relatienetwerken op te bouwen. Tegelijkertijd weet je maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheden mee te krijgen in het oplossen van vraagstukken rond digitale toegang, vaardigheden en balans. Je ziet kansen, weet deze op juiste manier te verwerken tot partnerproposities die leiden tot oplossingen.

Duurzame oplossingen zie je zo dicht mogelijk op deze thema’s ontstaan. Maar soms is eerst bewustwording nodig en wordt een campagnematige aanpak gevraagd. Samen met het Campagneteam van de Alliantie kies je de juist strategie en middelen om de campagnedoelen te bereiken. Je gebruikt hierbij inzichten van ervaringsdeskundigen en bouwt voort op kennis en best practices van partners. Nieuwe kennis en inzichten bundel en deel je in de Alliantie. Zodoende bouw je mee aan duurzame oplossingen voor een inclusieve en gezonde digitale samenleving.

Ben jij de collega die we zoeken?

  • Neemt aantoonbare HBO/WO denkniveau en werkervaring mee op het gebied van het ontwikkelen van publiek-private netwerkomgevingen.
  • Je bent bekend met het veld van maatschappelijke organisaties, overheid en/of gemeenten.
  • Je hebt sterke affiniteit met het thema (digitale) inclusie.
  • Je bent politiek sensitief en in staat om op allerlei niveaus te communiceren.
  • Je hebt uitstekende schriftelijke communicatievaardigheden.
  • Je bent daadkrachtig, creatief oplossend en sterk in samenwerking en partnerships.
  • Belangrijke competenties: resultaatgericht, creatief verbindend vermogen, flexibel, stressbestendig en enigszins activistisch.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een aanstelling voor één jaar, met daarna de mogelijkheid om te verlengen. Het bruto maandsalaris (op fulltime basis) is minimaal €3.778,07 en maximaal € 5.397,27 (schaal 11 CAO Beeld & Geluid).

Per jaar heb je 200 vakantie-uren en 192 atv-uren (op fulltime basis). Beeld & Geluid werkt hybride. Je ontvangt daarom een onkostenvergoeding voor thuiswerken en voor woon-werkverkeer, afhankelijk van waar je werkt.

Diversiteit & Inclusie
Beeld & Geluid streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn. Belangstellenden die hieraan een bijdrage kunnen leveren en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Solliciteer dan vóór 29 juni via de sollicitatiebutton, en voeg een bondige motivatie en cv (in pdf) toe. Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je bellen met Josanne Ganzevles op 06-2411 8628 of een mail sturen naar jganzevles@beeldengeluid.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.