Barokopera Amsterdam: Publiciteitsmedewerker

Barokopera Amsterdam in Amsterdam zoekt een Publiciteitsmedewerker voor 10-15 per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-07-2022Barokopera Amsterdam geeft vorm aan voorstellingen die voortkomen uit haar eigenzinnige visie op muziektheater. De producties richten zich op een breed theater- en muziekliefhebbend publiek en worden in de Nederlandse theaters en op Franse festivals gespeeld.

Binnen het 17de-, 18de- en 19de-eeuwse muziektheater wordt oude muziek met eigentijds theater verenigd. De stichting wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten in het kader van de vierjarige regeling. Bij elke productie zijn ongeveer twintig artiesten en medewerkers betrokken.

Wij zoeken een flexibele publiciteitsmedewerker met enige ervaring.

Publiciteitsmedewerker

10-15 per week

Wij zoeken een bevlogen publiciteitsmedewerker met relevante ervaring, hbo-werk- en -denkniveau, liefst met affiniteit voor opera en klassieke muziek. Je bent flexibel, zelfstandig en gewend om vanuit huis te werken, en af en toe op locatie.

Onze komende productie is ‘Reis naar de Maan’, een komische, feestelijke en spectaculaire ruimteopera op muziek van Jacques Offenbach, die speelt in een tiental theaters in Nederland.

Periode eind augustus-eind januari, werktijden in overleg, gemiddeld ongeveer 10-15 uur per week. Beloning € 25 – € 30 per uur op factuur, afhankelijk van ervaring. Uiteraard ben je welkom bij al onze voorstellingen.

Stuur een mail met je motivatie en cv. Begin juli nodigen we enkele kandidaten uit voor een gesprek.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.