BarokOpera Amsterdam: Productieleider

BarokOpera Amsterdam in Amsterdam zoekt een Productieleider voor 15 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 05-07-2022Barokopera Amsterdam geeft vorm aan voorstellingen die voortkomen uit haar eigenzinnige visie op muziektheater. De producties richten zich op een breed theater- en muziekliefhebbend publiek en worden in de Nederlandse theaters en op Franse festivals gespeeld.

Binnen het 17de, 18de en 19de eeuwse muziektheater wordt oude muziek met eigentijds theater verenigd. De stichting wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten in het kader van de vierjarige regeling. Bij elke productie zijn ongeveer twintig artiesten en medewerkers betrokken.

Wij zoeken een

Productieleider

15 uur per week, voor onze komende productie van begin augustus 2022 (datum in overleg) tot eind januari 2023

Functieomschrijving:

  • Organisatie en coördinatie van onze nieuwe productie Reis naar de maan van Offenbach
  • Aanspreekpunt voor onze artiesten en medewerkers betreffende planning repetities, en voorstellingen
  • Coördinatie van het maakproces (vervaardiging decors, kostuums), de logistiek (techniek, licht, transport, carpooling) in samenwerking met de artistieke leiding (regisseur en dirigent)
  • De planning van voorstellingsdagen met alle betrokken en het theater inclusief het opstellen van schema’s.
  • Overzicht houden van alle gemaakte afspraken.

We verwachten een HBO werk- en denkniveau en enige jaren ervaring als productieleider in de culturele sector. Belangrijk is dat je flexibel bent en communicatief zeer vaardig. Je kunt inspelen op verschillende complexe situaties die het produceren van een opera soms met zich meebrengen en draagt zodoende bij aan het tot stand komen van aansprekende voorstellingen.

Mail ons je motivatie en cv. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Eventueel nodigen we je rond 11 juli uit voor een gesprek.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.