Balletschool Abcoude: Dansdocent

Balletschool Abcoude in Abcoude zoekt een Dansdocent voor 4-6 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-08-2022Balletschool Abcoude biedt leerlingen van alle leeftijden dansles met als basis klassiek ballet. De school beschikt over een mooie ruime danszaal met vaste spiegelwand en barre en zwevende vloer. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een

Dansdocent

4 tot 6 uur per week

Voor het nieuwe seizoen, dat start in september, is de balletschool Abcoude op zoek naar een ballet-/ dansdocent voor vaste uren op de dinsdag. Eventueel zijn extra uren op de maandag een mogelijkheid. We zoeken een gediplomeerde dansdocent die les kan geven in de klassieke danstechniek maar ook uitstapjes maakt naar ander stijlen zoals moderne dans en jazz/urban. Jaarlijks treden alle leerlingen op tijdens de voorstelling waarvoor de docent ook choreografieën maakt.

Prima uurvergoeding met reiskostenvergoeding gebaseerd op opleiding, leeftijd en ervaring.

Daarbij is de balletschool op zoek naar een dansdocent die de school met de tijd zou willen overnemen/voortzetten. Docenten met deze ambitie worden met name verzocht te reageren, maar dat is niet noodzakelijk.

Stuur je cv en motivatiebrief voor 15 augustus naar: info@balletschoolabcoude.nl
ter attentie van Linda van Nimwegen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.