AT Next Theater Agency: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

AT Next Theater Agency in Delft zoekt een Stagiair(e) Marketing & Communicatie voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenAT Next Theater Agency zoekt een gemotiveerde Marketing & Communicatie stagiair(e). AT Next is een theaterimpresariaat dat de belangen behartigt van meerdere producenten en artiesten. Het aanbod bestaat onder andere uit grote bekende musicals, populaire popartiesten en familievoorstellingen. Vaste producenten van AT Next zijn o.a. Van Hoorne Entertainment, Edwin Evers Band, Rick Engelkes Producties, De Theater BV, ISH Dance Collective, Nielson en Ellen ten Damme. Daarmee behoort AT Next tot een van de belangrijke spelers in de theaterbranche.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

32 tot 40 uur per week

Wat wij bieden?
Een leerzame en uitdagende stageplek binnen een jong en energiek team. Waarbij je het reilen en zeilen van een theaterimpresariaat tot in de puntjes leert kennen. Je ondersteunt hierbij de afdeling marketing & communicatie en komt direct in contact met producenten en theaters. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het schrijven van persberichten en nieuwsbrieven, het aanleveren van content voor online media-kanalen, het opzetten van promotionele-acties en het bestellen en distribueren van publiciteitsmateriaal. Gedurende je stageperiode kun je vrijwillig voorstellingen uit ons aanbod bezoeken en ontvang je een stagevergoeding van €350,-.

Periode
Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar vanaf september 2022.

Profiel

  • Je bent een derdejaars student, volgt een aansluitende HBO opleiding zoals Communicatie, Media & Entertainment Management of Cultuurwetenschappen;
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar;
  • Je kan zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en neemt zelf initiatief;
  • Je hebt affiniteit met de theaterbranche;
  • Je hebt ervaring met social media en bent daarbij een schrijftalent;
  • Je spat van de creativiteit en bent niet bang deze te tonen;
  • Ervaring met Photoshop en/of InDesign is een pre;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Reageren?
Een motivatiebrief met CV kan per e-mail verzonden worden naar info@atnext.nl t.a.v. Lizzy Schuerman. Voor meer informatie kan je ook bellen naar 010 – 59 37 480.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.