Another Kind of Blue: PR-medewerker

Another Kind of Blue in Den Haag zoekt een PR-medewerker voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 30-06-2022Het Haagse dansgezelschap Another Kind of Blue maakt onder leiding van choreograaf David Middendorp innovatieve moderne dansvoorstellingen waarin dans en technologie vanuit één artistiek concept samensmelten tot een geïntegreerd geheel. In februari 2023 zullen wij starten met de reprisetournee van WAVE, onze nieuwste avondvullende voorstelling die eind 2021 in première ging. Ook worden wij vaak gevraagd voor gastoptredens in binnen- en buitenland; zo stonden wij in 2021 bijvoorbeeld tijdens Koningsdag in Eindhoven en op de World Expo in Dubai.

Another Kind of Blue zoekt op korte termijn een

PR-medewerker

8 uur per week

Wat zoeken wij?
Another Kind of Blue zoekt een breed georiënteerde PR-medewerker die met ons meedenkt, meegroeit en ons echt op de kaart weet te zetten! Je zult je o.a. bezighouden met het opstellen en uitvoeren van een marketingplan voor onze tournees en presentaties, persbenadering en het onderhouden van contacten met theaters, publieks- en andere relatiegroepen.

Wij zijn een match als jij:

  • affiniteit hebt met dans en technologie;
  • creatief en proactief bent. Je vindt het leuk om met ons mee te denken en met nieuwe ideeën te komen;
  • je weg kent in WordPress, Mailchimp en Adobe-programma’s (o.a. Photoshop, InDesign en andere foto- en videobewerkingsprogramma’s);
  • een vlotte pen hebt en feilloos de juiste tone of voice weet te vinden voor onze doelgroep;
  • een publieksonderzoek kan opzetten en uitvoeren;
  • samen met ons een overzichtelijk CRM-systeem kan opzetten; en
  • in (de omgeving van) Den Haag woont, zodat je gezellig bij ons langs kan komen op kantoor!

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende functie in een klein en gezellig team voor ongeveer 8 uur per week, met de mogelijkheid van tijdelijke uitbreiding rondom tournees en andere projecten.

Je start zo spoedig mogelijk, of in overleg na de zomer. Honorering is conform de CAO Toneel en Dans (op basis van je werkervaring).

Stuur vóór 30 juni 2022 je CV met motivatie naar Lisa de Rooij via productie@anotherkindofblue.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.