WestlandTheater De Naald: Dagelijkse Leiding Horeca

WestlandTheater De Naald in Naaldwijk zoekt een Dagelijkse Leiding Horeca voor 28-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 01-06-2022WestlandTheater De Naald is niet meer weg te denken uit Gemeente Westland. In meer dan 35 jaar groeide het theater uit tot een waardevolle ontmoetingsplek. Een plek waar cultuurliefhebbers elkaar vinden en met elkaar genieten van uiteenlopende theatervoorstellingen en films. De Naald biedt een podium voor culturele gezelschappen uit het Westland, artiesten met landelijke bekendheid en jonge talenten. Bijna tienduizend basisschoolleerlingen komen hier jaarlijks in aanraking met kunst en cultuur. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs lopen stage in De Naald, doen er ervaring op en voeren er hun musicals op.

Wij hebben per direct een vacature voor:

Dagelijkse Leiding Horeca (m/v)

28-36 uur per week

Ben jij een liefhebber van theater en film? Maakt je hart een sprongetje als je anderen ziet genieten van een mooie voorstelling? En voel je je geroepen om je enthousiasme daarover zoveel mogelijk te delen met anderen en je steentje bij te dragen aan die magische wereld die theater heet? Dan zijn wij op zoek naar jou! WestlandTheater De Naald in Naaldwijk is hét podium van en voor Westland. Zo’n 100.000 bezoekers per seizoen genieten in De Naald van theatervoorstellingen, films en de vele uitvoeringen en concerten van de culturele gezelschappen uit Westland. In ons theater en bioscoop staat vanzelfsprekend gastgericht denken en werken centraal.

De functie:
Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en het visitekaartje van De Naald. Jij zorgt er onder andere voor dat de gasten met een grote glimlach ons theater verlaten.

Als leidinggevende van ons horecateam werk je samen, in een wisselend rooster, met twee vaste leidinggevenden horeca en andere supervisors. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van 10-20 medewerkers.

Je bent er niet vies van om hard te werken en elke shift onder jouw leiding verloopt soepel. Je hebt er geen problemen mee om onregelmatig en in het weekend te werken. Je bent bij voorkeur woonachtig in Westland of directe omgeving.

Competenties:

 • Mbo+-werk- en -denkniveau
 • In teamverband kunnen werken en leiding nemen
 • In bezit of bereid om dat te behalen, van diploma sociale hygiëne, BHV
 • Correcte beheersing van Nederlandse taal

Aantal uren per week:

 • 28 tot 36 uur per week

Je profiel:

 • Je neemt initiatief, bent gastvrij, hebt een gast- en servicegerichte instelling, bent commercieel en hebt een representatieve uitstraling
 • Je hebt een open, vriendelijke houding en werkt probleemoplossend en zorgvuldig
 • Je bent in staat om iedere gast het rode-lopergevoel te geven
 • Je hebt een gezonde dosis lef en ondernemerschap en bent in staat kordaat te handelen en werkt accuraat
 • Stressbestendig en flexibel
 • Je bent handig met de computer en hebt ervaring met afrekensystemen, Excel en Word.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en kan makkelijk schakelen tussen de diverse taken.
 • Ruime beschikbaarheid en bereid om in een wisselend rooster te werken
 • Grote affiniteit met de theater en film
 • Ervaring in de horeca is een pre

De functie en taken zijn globaal als volgt weer te geven:

 • Leidinggeven aan de horecamedewerkers
 • Rooster van de horecamedewerkers maken
 • Kassa opmaken
 • Voorbereiden van de middag/ avond
 • Meewerken achter de bar
 • Inwerken nieuwe horecamedewerkers
 • Afsluiten pand
 • Bereiden van eenvoudige maaltijden

Ons aanbod:
Een zeer afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en knus theater met een ontzettend leuk theater- en film programma. Je komt te werken in een hecht, gezellig team wat zorgt voor een prettige werksfeer. En natuurlijk een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur voor 1 juni 2022 je sollicitatiebrief en een actueel cv naar Stichting WestlandTheater De Naald, ter attentie van Jacques Treffers: jacquestreffers@westlandtheater.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacques Treffers, telefoon 0174 – 636 940.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.