Tinker Imagineers: Bureaumanager

Tinker Imagineers in Utrecht zoekt een Bureaumanager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenTinker imagineers is een bureau voor belevingscommunicatie. Met een vast team van rond de 30 medewerkers en een brede kring freelancers ontwerpen we innovatieve tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Tinker bestaat 30 jaar en werkt vanuit een prachtige studio in het centrum van Utrecht.

Om de directie en het Tinker team zo goed mogelijk te ondersteunen zijn wij op zoek naar een energieke, creatieve en proactieve collega die ontzorgt en de coördinatie oppakt op het gebied van IT & Operations.

Bureaumanager

32 uur per week

Hoe ziet de rol eruit?
Je werkt samen met de officemanager en medewerker HR- en financiële administratie en helpt hen bij het reilen en zeilen van het bureau. Samen zorgen jullie dagelijks voor een gestroomlijnde workflow en de beste en leukste werkomgeving voor het Tinker team. Je hebt een centrale en verbindende rol en zorgt dat de zaken achter de schermen soepel verlopen.

Jouw rol heeft enerzijds een technisch/facilitaire en anderzijds sociale focus.

Jij bent verantwoordelijk voor

 • IT en systeembeheer
  Jij bent het eerste aanspreekpunt met vragen rondom ICT en beheert onze online werkomgeving zodat je collega’s soepel hun werk kunnen doen (zowel thuis als op kantoor). Je werkt ook samen met onze projectmanagers aan een gestroomlijnd documenten- en serverbeheer.
 • Facilitaire zaken en pandbeheer
  Samen met de officemanager zorgen jullie voor een schone, veilige en inspirerende werkomgeving. Je vindt het heerlijk om af en toe je handen uit de mouwen te steken en staat paraat voor werkzaamheden in en rondom het pand.
 • Operationele zaken en verbindende factor
  Je vindt het leuk om zaken uit te zoeken en de directie adviezen te geven over bijvoorbeeld nieuwe energiecontracten, de beste keuze in verzekeringen of een voorstel voor een nieuwe inspirerende werkruimte op kantoor. Waar is iedereen mee bezig? Zijn er nog knelpunten in de werkbelasting en/of missen er voorzieningen? Wij zien jou het team bij elkaar houden door te weten waar iedereen mee bezig is en hoe het met iedereen gaat. Je hoeft geen bureauplanning te doen of complexe HR zaken te ondernemen. Maar omdat iedereen in- en uitvliegt vinden we het wel fijn als jij de verbindende factor bent.

Kortom, als bureaumanager bij Tinker zie je mogelijkheden in het optimaliseren van processen op het vlak van IT, facilitaire- en operationele zaken. Je hebt een coördinerende, dirigerende en anticiperende rol.

Wat zoeken wij in jou

 • Ruime ervaring in de bureauwereld
 • Affiniteit met of ervaring in techniek en systeembeheer (bij voorkeur met apple producten)
 • Iemand die het leuk vindt, goed is en ervaring heeft in het schakelen tussen techniek, operatie en het sociale aspect
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Dienstverlenende instelling en iemand die graag helpt, of beter nog iemand die problemen voor is
 • Een aanpakker die tegelijkertijd structuur en overzicht kan behouden
 • Een achtergrond in Facility management of Hogere Hotelschool of IT is een pré

Wat kun je van ons verwachten?
Je werkt op de mooiste plek van Utrecht in een open kantoorruimte met een informele sfeer en gezellige collega’s. Naast een marktconform salaris, jaarlijkse 10% winstdeling en een pensioenregeling, werken we met een grote mate van vrijheid die past bij de verantwoordelijkheid voor je werk. Met voldoende ruimte om geconcentreerd te werken of juist samen met andere Tinkers te brainstormen.

Daarnaast hebben we een uitgebreide (vegetarische) lunch, regelmatig feestjes, borrels en (online) inspiratiesessies! Verder hebben we een heuse Tinkerboot die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld met je collega’s de Utrechtse grachten te verkennen.

Enthousiast geworden?
Dan maken we graag kennis met je! Via onderstaande ‘solliciteer’ button kun je je gegevens met ons delen en stellen we je een aantal vragen. Bij geschiktheid nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Voor vragen kun je bellen naar 030-230 0405.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.