Theaterschool Utrecht: Administratief Medewerker

Theaterschool Utrecht in Utrecht zoekt een Administratief Medewerker voor 16-18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 24-05-2022Theaterschool Utrecht is dé plek waar jong en oud zich kunnen uitleven in theater. Met ons gevarieerde cursus- en activiteitenaanbod in een doorlopende leerlijn bereiken we jaarlijks 1.400 cursisten uit Utrecht en omstreken. Daar zetten onze 50 docenten, stuk voor stuk professionals, zich met hart en ziel en kennis van zaken voor in. De ambitie om zoveel mogelijk mensen, liefst afkomstig uit alle hoeken van de stad, plezier te laten beleven aan theater is ons uit het hart gegrepen.

Theaterschool Utrecht is opgericht in 2019 en is volop in ontwikkeling. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ervan houdt om in een dynamische omgeving samen te werken aan de doorgroei van Theaterschool Utrecht. Iemand die energie haalt uit het verzorgen van een accurate administratie en die in staat is om de verschillende werkzaamheden te overzien.

Administratief Medewerker

16-18 uur per week

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Cursus- en cursistenadministratie
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie
  • Ondersteunen van de financiële administratie van de zakelijk en artistiek leider
  • Administratieve werkzaamheden voor producties en open dagen
  • Ondersteuning in CMS van onze website
  • Beheer contracten en overeenkomsten met docenten en partners
  • Klantcontact

Wat bieden wij?
Een inspirerende werkplek in hartje Utrecht (Domplein 4) en ruimte om mee te bouwen aan een organisatie die volop in beweging is. Je maakt deel uit van een hecht team dat open staat voor een proactieve collega met eigen inbreng.

De functie omvat 16-18 uur per week, met de mogelijkheid om tijdens schoolvakanties verlof op te nemen (ADV constructie). Theaterschool Utrecht hanteert prima thuiswerkvoorwaarden.

Het dienstverband is in eerste instantie voor zes maanden – met uitzicht op verlenging. De werkzaamheden worden in goed overleg verdeeld over drie of vier dagen per week. Ingangsdatum is bij voorkeur 1 juli 2022. De vergoeding is conform CAO Kunsteducatie, schaal 6. Op basis van een fulltime dienstverband ligt dat salaris tussen € 2.161 en € 2.981 bruto per maand. Ook ZZP’ers zijn van harte uitgenodigd te reageren.

Interesse?
Is deze vacature op jouw lijf geschreven, laat het ons weten!

Theaterschool Utrecht hecht belang aan diversiteit binnen het team, iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Stuur je cv en korte (half A4) motivatie óf videopitch vóór 24 mei 2022 naar
sollicitatie@theaterschoolutrecht.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 30 mei 2022.

Voor vragen kun je terecht bij Hannah Ebbinge, hannah@theaterschoolutrecht.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.