Theater Gajes: Zakelijk Leider

Theater Gajes in Deventer zoekt een Zakelijk Leider voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-06-2022Theater Gajes is een internationaal werkend buitentheatergezelschap uit Deventer dat gespecialiseerd is in het maken van theater in de openlucht met grootse vormgeving en effecten. De voorstellingen reizen rond door Europa of worden specifiek voor een locatie gemaakt. Het gezelschap is onderscheidend in de theatrale vorm en structuur in het Nederlandse theaterlandschap. De toeschouwers staan letterlijk midden op de speelvloer. Het publiek wordt omringd door het decor en moet opzij stappen voor rijdende objecten en acteurs die de menigte doorkruisen. De scheiding tussen publiek en speelvlak is opgeheven. Theater Gajes maakt onder deze omstandigheden dynamisch en inhoudelijk theater.

Theater Gajes zoekt een avonturier!

Zakelijk Leider

8 uur per week

Theater Gajes zoekt een nieuwe avonturier! Een hands-on zakelijk leider die durft te denken en werken buiten de gebaande paden. In deze functie ben je, in nauwe samenwerking met de algemeen/artistiek leider en de acteurs, verantwoordelijk voor de productionele en verkoop technische zaken bij Gajes. Je bent sparringpartner en spin in het web. Je vertaalt het artistieke naar het productionele. Dat betreft niet alleen de productie rondom enkele van de voorstellingen, maar ook als er geen voorstellingen zijn ben je medeverantwoordelijk voor de bedrijfsmatige kant van de organisatie. Je moet hierbij denken aan het bewaken en medeschrijven van subsidie- en fondsaanvragen, opdrachtovereenkomsten met medewerkers, verkoop voorstellingen en bijhouden website.

Profiel:

  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en gemotiveerd;
  • Je kunt goed organiseren en plannen en houdt je hoofd koel;
  • Je neemt makkelijk beslissingen en kunt goed onder druk presteren;
  • Je bent flexibel met werktijden en kunt deze aanpassen aan de werkzaamheden;
  • Je kunt probleemoplossend en out-of-the-box denken;
  • Je bent energiek en daadkrachtig;
  • Je bent vriendelijk en duidelijk in de communicatie;
  • Het is een pre als je in de buurt van Deventer woont;
  • Je hebt je rijbewijs B (geen keiharde voorwaarde, wel een pre.).

Wij vragen
Wij zoeken iemand met relevante ervaring en/of opleiding en met een grote interesse voor festivals of theater. Je bent een creatieve doener, sociaal, communicatief vaardig en hebt een ambitie om in het culturele veld te werken. Je bent gemiddeld 1 dag per week beschikbaar, waarbij extra uren beschikbaar zijn wanneer je ook de productie van een specifieke voorstelling doet.

Wij bieden
Wat krijg je ervoor terug? Een flexibele, uitdagende baan. Je wordt onderdeel van een kleine organisatie. Veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Het werk is in opdracht als zzp’er tot 1 januari 2023 met uitzicht op verlenging. Salaris gebaseerd cao Theater en Dans.

Solliciteren? Neem bij interesse of vragen vooral contact op met de voorzitter Otto Berg (ot.berg@planet.nl). Reacties met motivatie en cv graag uiterlijk 1 juni 2022 naar ot.berg@planet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.