The100Hands: Productiemedewerker

The100Hands in Breda zoekt een Productiemedewerker voor 12 tot 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 11-06-2022The100Hands is een opkomend dansgezelschap in Breda, geleid door artistiek leiders Jasper Džuki Jelen en Mojra Vogelnik-Škerlj. Hun werk is gericht op de fysieke live-ontmoeting tussen performers en publiek, waarbij de grens tussen beiden wordt geslecht. Hun maak- en speelproces vertrekt vanuit het lichaam maar put uit verschillende disciplines, en mondt uit in bijzondere ervaringen bij het publiek. Zij laten zich inspireren door maatschappelijke thema’s, zoals het klimaat of het monetaire systeem. De voorstellingen spelen zelden in een geijkte publieksopstelling met tribune, maar vinden plaats op festivals, in specifiek ontworpen locatie-opstellingen, in gymzalen (voor de jeugd), in de buitenruimte en ook online. The100Hands zijn succesvol in binnen- en buitenland.

Vanaf 2021 wordt The100Hands meerjarig ondersteund door Fonds Podiumkunsten en met jaarlijkse bijdragen van Gemeente Breda.

The100Hands zoekt op korte termijn een

Productiemedewerker

12 tot 16 uur per week (0,3-0,4 fte)

De functie is desgewenst ook uit te breiden in samenhang met werk bij collegagezelschappen binnen de Makers van Breda. Overigens zoeken we tevens een PR-medewerker.

The100Hands zoekt een hands-on productiemedewerker die alle praktische en logistieke onderdelen van de projecten en de voorstellingen beheert en regelt. Het organiseren van de benodigdheden voor het maakproces, de communicatie met cast & crew, afstemming met de speelplekken, regelen van vervoer, bijhouden van de agenda en alle andere uitvoerende productiewerkzaamheden; alles wat kan helpen om de processen en uitvoeringen soepel en prettig te laten verlopen. Je bent de spin in het web tussen artistiek en zakelijk leider, makers en uitvoerenden. Voor deze functie geldt dat het helpt als je creatief bent in de benadering van je vak, betrokken bent en kunt meedenken met de makers en de inhoud van het werk.

Het betreft een functie voor de aangegeven omvang als vaste basis, met mogelijkheid van tijdelijke uitbreiding rondom sommige van de projecten. Start per zo spoedig mogelijk, of in overleg na de zomer. Honorering conform CAO Toneel en Dans, op basis van werkervaring; werk in loondienst of als zzp-er kan beide, in overleg. Gezien de praktische samenwerking verdient het de voorkeur als je in (de omgeving van) Breda woont.

We roepen iedere serieuze kandidaat, ongeacht leeftijd, gender, beperking of afkomst op te solliciteren.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan voor 11 juni een CV met motivatie naar paul@the100hands.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.