The100Hands: PR-medewerker

The100Hands in Breda zoekt een PR-medewerker voor 8 tot 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 11-06-2022The100Hands is een opkomend dansgezelschap in Breda, geleid door artistiek leiders Jasper Džuki Jelen en Mojra Vogelnik-Škerlj. Hun werk is gericht op de fysieke live-ontmoeting tussen performers en publiek, waarbij de grens tussen beiden wordt geslecht. Hun maak- en speelproces vertrekt vanuit het lichaam maar put uit verschillende disciplines, en mondt uit in bijzondere ervaringen bij het publiek. Zij laten zich inspireren door maatschappelijke thema’s, zoals het klimaat of het monetaire systeem. De voorstellingen spelen zelden in een geijkte publieksopstelling met tribune, maar vinden plaats op festivals, in specifiek ontworpen locatie-opstellingen, in gymzalen (voor de jeugd), in de buitenruimte en ook online. The100Hands zijn succesvol in binnen- en buitenland.
Vanaf 2021 wordt The100Hands meerjarig ondersteund door Fonds Podiumkunsten en met jaarlijkse bijdragen van Gemeente Breda.

The100Hands zoekt op korte termijn een

PR-medewerker

8 tot 12 uur per week (0,2-0,3 fte)

De functie is desgewenst ook uit te breiden in samenhang met werk bij collegagezelschappen binnen de Makers van Breda. Overigens zoeken we tevens een Productiemedewerker.

The100Hands zoekt een breed georiënteerde PR-medewerker die met ons meegroeit, onze nieuwe mogelijkheden wil helpen verkennen (in het verder persoonlijk maken van publiekscontact), en onze profilering naar buiten uitvoert. Iemand die creatief en pro-actief is, die vanuit betrokkenheid bij de vloer meedenkt, met ideeën komt en deze ook uitvoert.

Daarbij gaat het net zozeer om het bijhouden van de socials, website en digitale presentaties, als het verzorgen van nieuwsbrieven, persberichten of drukwerk, of het contact met uitvoeringsplekken, maar ook om het helpen bouwen aan een groep van 50 lokale betrokkenen die samen daadwerkelijk ‘the 100 hands’ willen vormen. Verder willen we ons in de nabije toekomst sterker op beeld en video richten.

Het helpt als je gemakkelijk schrijft en de juiste tone-of-voice weet te treffen, als je zelfstandig een goede werkplanning kunt bijhouden, als je basisvaardigheden hebt in foto- en videobewerking of in Indesign, en als je thuis bent in de digitale omgeving, in webshop en paywalls. Maar wat vooral helpt is als je creatief bent in de benadering van je vak, betrokken bent en kunt meedenken met de makers en de inhoud van het werk.

Het betreft een functie voor de aangegeven omvang als vaste basis, met mogelijkheid van tijdelijke uitbreiding rondom sommige van de projecten. Start per zo spoedig mogelijk, of in overleg na de zomer. Honorering conform CAO Toneel en Dans, op basis van werkervaring; werk in loondienst of als zzp-er kan beide, in overleg. Gezien de praktische samenwerking verdient het de voorkeur als je in (de omgeving van) Breda woont.

We roepen iedere serieuze kandidaat, ongeacht leeftijd, gender, beperking of afkomst op te solliciteren.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan voor 11 juni een CV met motivatie naar paul@the100hands.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.