Studio Dumbar/DEPT®: Senior Project Manager

Studio Dumbar/DEPT® in Rotterdam/ flexibel zoekt een Senior Project Manager voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenStudio Dumbar/DEPT® is een bureau met een internationale reputatie in het tot leven brengen van merken, van strategie tot design, met een focus op motion design. We zijn verantwoordelijk voor merken zoals het Van Gogh Museum, Transavia, Mauritshuis, NS, D&AD, AVRO TROS, Spotify Music + Talk en Club Brugge. Daarnaast ontwikkelen we eigen initiatieven zoals DEMO, het grootste motion design festival in de wereld.

Studio Dumbar is onderdeel van DEPT®, digital agency met meer dan 3.200 denkers en doeners in 13 landen. We werken als branding specialisten samen met de verschillende teams aan uiteenlopende projecten, van block chain ontwikkelaars tot de Consumentenbond.

Senior Project Manager

32-40 uur per week

We zoeken een senior project manager die:

  • comfortabel is met grote, cruciale projecten en het beheersen van planning, budget, deliverables en team
  • meer dan 5 jaar bureau ervaring in projectmanagement voor design en/of visual branding projecten
  • goed is in Nederlands en Engels, gesproken en geschreven
  • een project manager heeft bij ons ook een sales- en account-functie, van het echte begin van het project (het allereerste gesprek) tot de oplevering en mogelijke vervolg van de relatie
  • minstens 4 dagen wil werken, de indeling kan flexibel en in overleg bepaald worden

Doorslaggevend is je persoonlijkheid. We zoeken iemand die op een prettige flexibele maar ook doortastende manier projecten kan leiden. En liefst ook nog gevoel voor humor.

Wat we bieden: inspirerende visual branding projecten en een internationaal team van designers en strategen als collega’s.

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te mailen naar jobs@studiodumbar.com

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.